dissabte, 19 de maig del 2012

La "moviola" de Montbui!


El Vallès Calafell CP i l'HC Montbui van començar el partit de forma molt tàctica i amb respecte. La zona visitant va sorprendre els locals i no sabien com entrar i provocar perill, tret de xuts de lluny de Xavi Massana. No obstant, en una contra, el Montbui es troba amb un gol afortunat de rebot en el patí del defensa. Ni el Jofre, el davanter que volia rematar, es va adonar que la pilota havia entrat. Era l'1-0.


Una passada errònia en atac del Calafell, provoca un contracop del Montbui molt ben resolt pels jugadors locals. El 3-1 pujava al marcador, tot i que el Vallès Calafell havia tingut ocasions molt clares per empatar. Més tard, seguien les ocasions pels visitants, a porta buida, però sense encert.


A la segona part, amb el 3-1 encara, el marcador es va quedar a zero. Els jugadors pensaven que haurien de tornar a començar, de nou, la segona part. Però no va ser així, es va arreglar ràpidament. En una altra jugada desafortunada, Povill marcava el 4-1, que donava molt d'avantatge als locals. El Vallès Calafell CP no havia fet mèrits per perdre de tant.


El Vallès Calafell CP, després del 6-1, es va llençar en tromba a buscar retallar distàncies a la porteria del Montbui. No obstant, els locals sortien ràpid al contracop i feien preveure un augment de la renda d'avantatge.


Un fort xut d'Eugeni, rebutjat amb el casc protector pel porter del Montbui, era la mostra més evident de que el Vallès Calafell CP ho seguia provant i no es donava per vençut. Els calafellencs seguien tancats en quadre i sortien perillosament al contracop, però sense encert. L'HC Montbui també tenia alguna oportunitat clara d'ampliar l'avantatge.


En la darrera jugada del partit, el Vallès Calafell CP no pot aconseguir un gol més, ja que el Jofre posa el patí obstaculitzant la bola. L'àrbitre no ho veu i no pita el penal, però les imatges són clares. Això no serveix d'excusa per la derrota, ja que el Montbui va ser superior, però el Vallès Calafell CP mereixia alguna cosa més. Creiem que vam tenir mala sort de cara a porta i ens va costar el partit.

6 comentaris:

  1. Moltes felicitats pel montatge, videos, cròniques, fotos .... Sou uns cracks!! I ens feu gaudir del hoquei encara més. les conclusions dels videos ..... Ufff veient-me, em toca millorar i molt!

    ResponElimina
  2. Almenys vas fer un gol i sou els líders destacats. Imagina't si hem de millorar la resta!

    ResponElimina
  3. On es el 2-1, el que marco jo no surt, igualment felicitats pel blog.

    David Compte

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho tenim tot! Per cert, no hi ha cap gol del Calafell... per un que marco!

      Gràcies per escriure David!

      Elimina
  4. COm és que nomès hi ha un canvi al Calafell? amb els que sou? Vaig veure algún dels vostres per Vilanova el divendres nit!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Juanjo, algunos x trabajo, k eran unos cuantos y yo lesionado del día del Cubelles....., ya sabes k hay otras priodidades antes k el hockey y la salud claro.

      x cierto, vosotros tampoco estábais todos ,no ?

      salu2 ,..

      Elimina