dilluns, 21 de maig del 2012

La penúltima jornada del campionat


La penúltima jornada de la lliga B de veterans d'enguany ens obliga a descansar. La retirada del Sarrià HC, equip al què havíem derrotat en la primera volta, ens deixa sense poder sumar punts aquesta setmana.

La jornada comença, però, amb un importantíssim i igualadíssim partit entre el Club de Tennis Barcino i el Club Patí Vilanova B. Un duel que ha de clarificar la tercera plaça de la lliga. El partit promet ser molt interessant pel què s'hi juguen, però també es preveu emocionant per l'estil de joc que practiquen els dos equips. El millor resultat pel Vallès Calafell CP seria l'empat o una victòria del Barcino. Veurem com va tot!

L'HC Esplugues s'enfronta amb el G.E.i E.G. en un partit intrascendent a la classificació, però amb màxima igualtat entre ells. Serà un partit interessant.

D'altra banda, el CP Cubelles visita la difícil pista del Montbui. Els del Garraf ja no poden assolir el tercer lloc, però volen acabar el campionat amb bon sabor de boca. El Montbui farà bé de no refiar-se dels cubellencs, si guanya ja serà campió matemàticament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada