divendres, 1 de juny del 2012

Un final d'infart!


Avui ens enfrontem dos equips molt igualats. Ens ho juguem el tot pel tot a la pista del CP Vilanova B, a l'antic pavelló de les Casernes, a les 22:00 hores. El resultat de la primera volta a Calafell va ser d'empat a sis, en el darrer segon del partit. Els dos equips arriben a aquest partit amb opcions de ser el tercer equip de la classificació que assoleixi l'ascens de categoria la temporada que ve a la lliga A. Al Vilanova no li val l'empat ni la derrota, el deixaria fora de la lluita per la tercera plaça. El Vallès Calafell CP té un partit de marge dels tres que li queden, la pressió és pels vilanovins.


El CP Vilanova B va guanyar el seu primer partit de lliga davant de l'HC Montbui (6-4), però va perdre davant del CP Cubelles, en la tercera jornada (4-3). També va derrotar el CH Valldoreix (5-3) al pavelló de les Casernes, però va perdre en el derbi local (4-2). L'UE La Garriga donava la sorpresa a Vilanova (4-6), però el CP Vilanova B es refeia guanyant de forma contundent a la difícil pista de l'HC Esplugues (3-8). Una victòria davant del CT Barcino (4-2) i un empat a Calafell (6-6) el deixaven amb moltes opcions a l'acabar la primera volta del campionat.

La segona volta ha estat més profitosa pels vilanovins. Va començar perdent a Montbui (8-2) i empatant a la pista del GEiEG (2-2). Un empat a la complicada pista del CH Valldoreix (5-5) demostra l'alt nivell d'aquest equip.

Aquí teniu els vídeos del partit de la primera volta. Mireu-los bé, que hem d'aprendre com juga el rival per poder derrotar-lo. És un partit molt important que pot decidir moltes coses!

videos 1ª part

videos 2ª part

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada