dimarts, 12 de juny del 2012

Cerdanyola CH - Vallès Calafell CP

El darrer partit del triangular de veterans de les 24 hores de Cerdanyola era una festa. El Vallès Calafell CP va dominar tot el partit, excepte en els darrers minuts on buscant el gol que li donés el campionat va deixar descuidada la defensa i el Cerdanyola CH va aprofitar-ho per endur-se la victòria per 3-4.

Els calafellencs necessitaven guanyar per dos gols o més a l'equip amfitrió, conscients que és un equip de categoria superior i que jugaria sense pressió, després d'haver perdut el seu partit davant del Mollet A.

Els jugadors calafellencs eren conscients del què s'hi jugaven i es veien amb possibilitats de donar la campanada i emportar-se el torneig.

El Cerdanyola CH, sense el seu jugador insignia, Quim Paüls, plantejava un partit a veure-les venir.

El cinc del Vallès Calafell CP era un xic estrany. Tres defenses i un davanter, amb el Ramon jugant davant.

El partit començava amb defenses en zona i ràpids contracops dels dos equips.

Els dos porters van estar inmensos sota els pals.

El Cerdanyola CH rodava per fora del quadre i el Vallès Calafell CP es defensava prou bé.

L'equip del Cerdanyola, format per jugadors més veterans, contenia les forces pels darrers minuts del partit.Tot i així, s'avança en el marcador amb gol de Joan Carné, 1-0.

Arriba el primer gol del Vallès Calafell CP, en un contracop. L'autor va ser en Frederic Sevé, debutant amb el Vallès Calafell CP, culminant amb un xut fortíssim i imparable, 1-1.

Després, arriba el torn de Ramon Ferré, també amb un xut fort des de mitja pista, assoleix l'1-2.

Les coses semblaven anar bé pel Vallès Calafell CP, amb aquest marcador s'arriba a la mitja part.

El Vallès Calafell CP treu un equip més ofensiu en pista, conscient que ha de marcar un gol més per empatar amb el Mollet A al capdavant de la classificació.

A la segona part, un ràpid contracop del Cerdanyola acaba amb el 2-2, de xut ras.

El Vallès Calafell no es donava per vençut i Javi Luna feia el 2-3, després d'asseure el porter en el terra i xutar a l'escaire creuat de la porteria local. Els calafellencs estaven, però, a només un gol de ser campions del torneig.

A manca de set minuts, el Vallès Calafell CP s'ho juga el tot pel tot i planteja una defensa individual que sorprèn als de Cerdanyola.

No obstant, amb els calafellencs llençats a l'atac per aconseguir el quart gol, el Cerdanyola fa un ràpid contracop i, després d'un xut creuat ras, empata el partit a tres gols.

Ja a la desesperada, els calafellencs mantenen el ritme d'atac i no tenen sort a l'hora de culminar les ocasions. El porter Bel atura tot i més, aguantant el Cerdanyola CH en el partit.

Una nova contra del Cerdanyola CH, a manca d'un parell de minuts per acabar, permet desfer l'empat i dona avantatge als locals, per primer cop en el partit, posant el 4-3 en el marcador.

Aquest gol suposa una gerra d'aigua freda pels calafellencs que veien com passaven de lluitar pel campionat a quedar en darrer lloc.

Segurament la paciència i l'experiència de jugar partits d'aquest tipus es nota encara en els calafellencs. El Cerdanyola ho va saber aprofitar.

No obstant, en els darrers segons, el Vallès Calafell té una ocasió múltiple davant la porteria local que li podia haver donat l'empat.

Aquesta oportunitat, afegida a la falta directa que no arriba a marcar Josep Rion, haurien pogut canviar la classificació de l'equip del Calafell.

Al final, el Mollet A campió, el Cerdanyola CH segon i el Vallès Calafell CP tercer, poc premi per un bon paper en el torneig.