dilluns, 25 de juny del 2012

Més fotografies del sopar dels Pioners


El sopar dels Pioners del dissabte, dia 16 de juny, va reunir a diversos dels seus integrants. Entre ells hi havia Juan Fernández, Joan Papiol, Marcel Miró, Josep Maria Santacana i Joan Jané. Les fotografies d'aquest reportatge són cedides per Ferran Rodríguez.


Al restaurant ca l'Emma del barri marítim de la Platja va ser el lloc escollit per retrobar-se i celebrar els seixanta anys de la fundació del Club Patí Calafell. Vicente Weiler va animar la nit cantant una "jota".


En Ramon Ferré Menéndez va convocar a tots els Pioners a reunir-se i poder passar una estona agradable junts, de nou!


En Marcel i en Juan Fernández van ser els animadors de la vetllada. Els seus acudits i anècdotes van fer passar bones estones i van fer riure a tothom.


Les senyores també van ser part important del sopar.


En Ramon Ferré va voler fer entrega els Pioners d'un llibre on es recullen els primers disset anys de la història del Club Patí Calafell, on ells van ser els principals protagonistes. En Màrius Jofre no es va voler perdre el sopar.


En Josep Maria Santacana va recordar que ell va jugar poc, ja que va marxar al servei militar, tot just començar.


En Ramon Ferré va mostrar el seu llibre, el primer volum de la història que recull tots els capítols publicats en aquest bloc dels veterans.


En Josep Maria Santacana va començar a llegir només acabar el sopar...


...i la senyora de Joan Jané va fer el mateix, tot recordant els anys en que el seu marit jugava a hoquei.


Molts d'ells van recordar aquella època, visiblement emocionats, on van haver de superar moltes dificultats.


També hi van ser "presents" els que, durant aquests anys, ja ens han deixat, com són Josep Maria Papiol, Mossèn Jaume Tobella, Joan Montejo, Ramon Gibert i Àlvar Vidal.


La propietària del restaurant, senyora Emma Ferrer, també va tenir curiositat per saber qui eren les persones que sortien a les fotografies.


Finalment, una de les filles de l'entrenador Àlvar Vidal, la Maria Teresa Vidal, junt amb el seu marit, va voler recordar el seu pare i agraïr la memòria i el record que en tenen d'ell les persones que hi havia al sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada