dimarts, 26 de juny del 2012

Nou entrenament dels veterans


Seguim preparant el Torneig de la Festa Major i, avui, el "Calafell All-Stars" (Calafell B) ha entrenat com mai, però ha perdut. La setmana passada va donar la sorpresa, el Calafell A encara estava celebrant l'ascens a la platja de Vilanova i ho van aprofitar. Però, avui, ens hem posat les pil·les i no han pogut amb l'equip A.


Tot i les baixes, l'equip A ha pogut comptar amb els seus dos grans "capis", el Tutus i el Cachi. Els dos han donat el do de pit i s'han près l'entrenament de forma seriosa. L'absència de Javi Luna i Josep Rion no s'ha notat i el Vallès Calafell CP (Calafell A) ha pogut sortir airós de l'entrenament o la patxanga d'aquesta nit.


En Jordi Montserrat ha arribat un pèl tard, però ha estat un bon reforç pel Calafell A. Gairebé estrena genolleres "reciclades", però li anaven grans. I és que alguns tenim els genolls molt dobles...


A la pista, la tradicional fusta en una de les porteries.


A l'altra banda, el Josep Maria Palau, en plena forma.


El José Manuel Núñez que no volia portar "peto", ja portava una samarreta taronja, per l'ocasió.


L'equip A, amb samarretes negres, s'ha conjurat, com els "Old Blacks", per guanyar el partidet d'entrenament.


Alguns s'ho han près molt seriosament, el "Canyi" ha topat amb el "Parrita" i li ha clavat una mossegada al mig del front. El "Parrita" ha sagnat, però no ha arribat al riu.


El Perin, el José Rodríguez, el Javi Mudarra i el Josep Solé jugaven pel B.


Tenien quatre reserves: el José Manuel Núñez, el "Parrita", el Frede i el Javi Martínez (un autèntic All Stars).


El "Rivi" i el Jordi Montserrat reforçaven l'equip A.

1 comentari: