dilluns, 4 de juny del 2012

Bon paper a les 24 hores de Cerdanyola


Aquest cap de setmana s'han disputat les 24 hores de Cerdanyola d'hoquei, un torneig dels més antics de Catalunya que organitza el club degà de l'hoquei estatal. En el torneig han jugat equips de totes les categories possibles que té el Cerdanyola CH. Aquest any, com a novetat, el torneig ha comptat amb la presència de la categoria de veterans. Els ressò mediàtic dels blocs i la competitivitat de la lliga desperten, cada cop més, l'interès per aquesta categoria desconeguda de veterans.


El Vallès Calafell ha fet un bon paper, tot i quedar en darrer lloc, jugant davant de dos equips de la lliga A d'enguany, el Mollet A i el Cerdanyola CH. Ha estat una bona prova de cara a la propera temporada, si es consuma l'esperat ascens de categoria. El primer partit va acabar en empat a cinc gols, davant del Mollet A. Després, el Mollet A es va imposar al Cerdanyola CH, per 3-1. En el darrer partit, el Cerdanyola va guanyar per 4-3 a un competitiu Vallès Calafell CP, que va tenir opcions fins el darrer minut.


No ens vam endur el trofeig de guanyadors, però vam competir força bé i ens van donar un obsequi de record, un clauer del 75è aniversari del Cerdanyola CH, que va ser l'any passat. Durant aquesta setmana posarem els resums de cada partit i els millors moments del torneig. I, el més important, vam passar un dia inolvidable en família i amb els companys veterans d'ambdós equips, fair play i contactes per l'any que ve, si hi ha sort!

2 comentaris:

  1. Aprofitem per agraïr la presència del C.P Calafell al Torneig de les 24 Hores. Sens cap mena de dubte vem passar tots un dia fantàstic, gaudint d'hoquei i de la familia. Estem segurs que l'any vinent ens veurem en el grup A de Veterans. I particularment gràcies al Ramón Ferré per la seva dedicació tant a nivell del bloc com en la divulgació de la lliga de veterans. Tot un crack!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per la invitació! Efectivament, va ser una jornada inoblidable i plena de bons records. Esperem que així sigui i ens veiem a la lliga A la propera temporada. Gràcies al Joan Carné per fer-ho possible i pensar en nosaltres. Tu si que ets un crack!!!

      Elimina