dissabte, 30 de juny del 2012

Gran temporada amb recompensa final!


El Vallès Calafell CP ha culminat la seva primera temporada a la lliga B de veterans en tercera posició, tot un èxit assolit per l'equip que debutava a la categoria i no tenia gens d'experiència en aquest campionat. Al final, ha fet valer la joventut i l'àmplia plantilla per assolir aquesta meritòria posició que li dóna l'ascens directe a la lliga A de veterans per la temporada vinent. Una temporada així mereix el millor resum. Aquí en podeu veure el vídeo amb les millors fotografies de la temporada, cedides pel Jordi Montserrat. Aquí podeu veure el video amb els millors sopars del campionat.

Aquí teniu la classificació definitiva:

CLASSIFICACIÓ: 
59 punts HC MONTBUI
54 punts CH VALLDOREIX
48 punts Vallès CALAFELL
42 punts CT BARCINO
41 punts UE LA GARRIGA
40 punts CP VILANOVA B
34 punts CP VILANOVA A
34 punts G.E.i E.G.
32 punts CP CUBELLES
28 punts HC ESPLUGUES
21 punts FD CASSANENC
10 punts CH RIPOLLET B
5 punts LA SALLE BONANOVA

La temporada ha estat llarga i ha tingut moments de tota mena. No obstant, l'excel·lent segona volta ha permès aconseguir l'objectiu de l'ascens que, a principi de temporada, era un somni. lluny queda ja el debut a la pista del GEiEG, el polèmic partit davant del CP Vilanova A, l'empat in extremis a La Garriga, la derrota després de festes a la pista del CT Barcino, la victòria inútil a Sarrià en una pista mullada, els dos empats amb el Vilanova B, un d'ells en l'últim segon, i altres partits per recordar que podeu tornar a llegir aquí:

Vallès Calafell CP - HC Montbui

Els golejadors de la temporada del Vallès Calafell CP han estat:

33 gols - Javi Luna 
27 gols - J. A. Espinosa "Epi"
20 gols - Josep Rion "Carinyo"
11 gols - Jordi Canyelles "Canyi"
9 gols - Eugeni Collado "Costa" 
5 gols - Joan "Tutus" Totosaus
5 gols - Ramon Ferré
4 gols - G. Ponce "McGregor"
2 gols - J. L. Cachinero "Cachi"

(Cal dir que s'han descomptat els 14 gols que vam marcar al Sarrià HC, per retirada del mateix)

Gràcies als periodistes que ens segueixen hem sortit en diversos mitjans de comunicació, bàsicament diaris digitals, on heu pogut seguir-nos setmana a setmana:

ELS VETERANS EN PREMSA


També cal recordar d'aquesta temporada, la victòria en el I torneig de Nadal de veterans a Cubelles, el bon paper que vam fer al I torneig de veterans 24 hores de Malgrat i la presència a les 24 hores de Cerdanyola. Finalment, també ens vam alçar amb la victòria en el IV Torneig de Cloenda de Cubelles. També hem jugat el nostre torneig de Festa Major, el 14 de juliol i acabem així una temporada que podem considerar com a històrica, pel debut a la competició de veterans i per l'ascens assolit. Felicitats, companys!

Tot això no hauria estat possible sense els nostres patrocinadors per aquesta temporada:

 
 
 
 
 
Moltes gràcies a tots ells!
Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada