dimarts, 7 de febrer del 2012

Empat amb sabor a victòria!

Partit trepidant i emocionant fins l'últim segon que ha acabat amb empat a sis gols en el marcador. El Vilanova B i el Vallès Calafell CP han demostrat que són dos equips forts i competitius en el partit d'avui. Tots dos equips ho han donat tot sobre la pista. El Vilanova s'ha avançat en el marcador 0-4, però el Vallès Calafell ha empatat en pocs minuts. El Vilanova tornava a avançar-se 4-6, semblava perdut pels de Calafell, però s'ha aconseguit l'empat, a manca de cinc segons, que deixa els equips a la mateixa distància en la classificació que abans de començar el partit. Repartiment de punts, però amb sabor a victòria pel Vallès Calafell CP que ha vist el partit perdut en molts instants del match.

Pel CP Vilanova B han jugat David Màrquez (porter), Juanjo Ferrer, Eloi Andreu, David Parejo, Jordi Mestres, Daniel Jornet i Torruella Sánchez.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), José A. Espinosa "Epi", Javi Luna, Josep Rions, Eugeni Collado (cinc inicial), Ramon Ferré, Jordi Cañellas "Canyi", Juan Luís Cachinero "Cachi" i Joan Tutusaus "Tutus", que no ha pogut sortir per avaria del patí.

L'anècdota del partit l'han protagonitzat l'entrenadora del patinatge del CP Calafell i el jugador del CP Vilanova B, Juanjo Ferrer, que tenen un mòbil idèntic. El jugador del Vilanova l'havia deixat a la taula del crono i l'entrenadora, pensant que era el seu, l'ha agafat i l'ha près. El jugador del Vilanova, per sort, s'ha adonat d'això i han hagut de trucar per què tornés amb el mòbil del Juanjo. Un malentès que s'ha pogut subsanar.

Tot això s'ha produït mentre els dos equips escalfaven. El partit ha tingut la visita de dos jugadors del Montbui (Massana i Jofre) i un del Cubelles (Sergi Jardí) que han gaudit d'un bon partit.

El CP Vilanova s'ha posat pel davant només començar el partit, 0-1 obra de Torruella, enxampant al Vallès Calafell CP en fred i descol·locat. La pista relliscava molt i els dos equips ho han notat. A la primera part, el Vallès Calafell CP combinava bé en atac, però no creava perill.

El segon gol del CP Vilanova ha arribat uns deu minuts més tard, després d'un rebuig del porter del Calafell que ha rematat molt bé el jugador del Vilanova amb una sola mà, 0-2, fruit d'un error de marcatge dels jugadors locals.

El Vallès Calafell CP, jugant seriós i movent la pilota, ha pogut rotar molt més la banqueta que el CP Vilanova. Tot i això, el Vilanova, en un contracop de dos contra un ha fet el 0-3, obra de Torruella.

Amb aquest marcador de 0-3 s'ha arribat al final de la primera part. El Vallès Calafell CP s'ha conjurat per remuntar a la segona, ja que el Vilanova no estava demostrant tanta superioritat com reflexava el marcador.

A la segona part, el CP Vilanova B ha tornat a marcar en un altre contracop. La pilota s'ha colat després de rebotar en el porter i no poder rebutjar-la cap a fora de la porteria. Una llàstima, perquè el Vallès Calafell estava començant a carburar.

Però, quan semblava tot perdut, en menys de cinc minuts, el Vallès Calafell CP ha aconseguit empatar el partit a quatre gols. Ràpids contracops i bons xuts per part dels jugadors locals han fet que l'avantatge del Vilanova B s'anulés i el partit tornés a començar.

Llavors, quan semblava que el Calafell podria posar-se per davant en el marcador, el Vilanova B ha penjat dues pilotes dins de l'àrea que, de nou, els errors en marcatges han donat lloc a dos gols idèntics del Vilanova B, obra de Juanjo Ferrer.

A la banqueta, amb el 4-6, es veien les coses difícils de remuntar de nou. Només quedaven nou minuts per acabar el partit i la remuntada del Calafell s'havia quedat en res després dels dos gols del Vilanova B. Aquesta sensació s'ha accentuat quan Javi Luna ha fallat un penal a favor dels locals.

Però, a manca de cinc minuts, el Vallès Calafell ha pogut escurçar distàncies, en un altre penal, transformat per Jordi Cañellas "Canyi". El xut fort i ajustat, s'ha colat entre les cames del porter del Vilanova B. Quedava temps per poder fer més i el Vallès Calafell CP ha seguit apretant.

A manca de vint segons pel final, el Vilanova B ha tingut una falta directa a favor que podia sentenciar el partit, el Calafell havia arribat a les deu faltes d'equip. El jugador del Vilanova ha llençat la pilota a la creueta i no ha entrat. El rebuig l'ha agafat Josep Rion, que ha llençat la pilota, ràpidament, al contracop. Epi l'ha agafat i ha trenat una jugada amb Javi Luna, que li ha tornat a Epi, amb el porter a terra. Després d'un control que semblava que no seria bo, Epi ha aconseguit enviar la pilota dins la porteria, a manca de només cinc segons. Per tant, un final trepidant i digne d'un partit vibrant i disputat com ha estat aquest. Repartiment de punts que deixa els dos equips amb possibilitats de continuar en els llocs de privilegi, una setmana més.

En acabar, els jugadors del Vallès Calafell CP, contents pel resultat final, han anat a saludar els jugadors del Montbui i del Cubelles que s'havien desplaçat a veure el partit. Cal dir que els jugadors de la grada, vibraven més del partit que els propis jugadors de pista. Creiem que s'ho han passat força bé i que ha valgut la pena el desplaçament i passar una mica de fred!