dimarts, 28 de febrer del 2012

Nit d'agraïments als patrocinadors!


Com La Salle Bonanova ens va trucar, unes hores abans de disputar el partit, per ajornar-lo, vam aprofitar per entrenar. Abans, però, estava previst fer un reconeixement i agraïment als nostres patrocinadors d'aquesta temporada. Sense ells, el somni de tornar a competir no seria possible!


A la pista hi van venir en Portillo (del Lizarrán) i en Moyano (de Moycamp), dos dels nostres patrocinadors que no ens van poder veure en acció. Al sopar, però, va arribar el nostre principal patrocinador, l'Edu Vallès (d'enderrocs i excavacions Vallès). Va faltar en Jordi (de Torclum), a qui li farem en una altra ocasió. A tots ells se'ls va fer entrega d'un póster de record, en el què apareixen tots els veterans i, també, el nostre bloc.

Gràcies a tots ells! Veterans som tots!


A la pista, vam poder fer fotos amb dos dels patrocinadors i la major part de l'equip. Faltava el Cachi, recuperant-se del seu turmell, la resta hi érem tots!


El Joan, el nostre capità, va fer entrega dels records als patrocinadors. L'Edu Vallès és un bon amic seu i, això, també va influir en què apostés pel projecte i ens patrocinés. Les relacions humanes que fomentem des dels veterans són importants i ens fan passar moments inoblidables.


Al sopar, com sempre al Lizarrán, els "tres mosqueters", El Josep, l'Edu i el Tutus, van poder fer-se una foto de record en agraïment a la seva col·laboració per aquesta temporada.


Tots tres han compartit molts moments i històries, moltes d'elles relacionades amb l'hoquei. Segur que, ahir, se'ls passaven pel cap moltes d'elles mentre sopàvem.


L'equip del Vallès Calafell CP vol agraïr així als patrocinadors d'aquesta temporada la col·laboració, ajuda i suport que ens han donat per poder jugar i passsejar el nom del nostre municipi, de nou, per tot Catalunya.

Veterans som tots!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada