diumenge, 26 de febrer del 2012

Setzena jornada de la lliga B de veterans


Sense treva, comença la setzena jornada de la Lliga B de veterans. Demà dilluns, es disputen els partits entre el CT Barcino i el FD Cassanenc, amb clar color local, i el Vallès Calafell CP i La Salle Bonanova. Els dos equips favorits són el Barcino (que ja va guanyar a la pista del Cassanenc, per 2-5) i el Vallès Calafell Cp (que va fel el mateix a La Salle, per 1-6).

El dimecres dos partits més de la setzena jornada, els què disputen el Sarrià HC i el GEiEG de Girona i la UE La Garriga i el CP Vilanova A. El primer, no es va disputar en l'anada, veurem què passa a la tornada! El segon, més interessant i disputat, el jugaran La Garriga i el Vilanova A. Si bé el Vilanova A va guanyar La Garriga per 8-2 al pavelló de les Casernes, veurem què passa a la tornada. Aquest partit promet!

El divendres es disputen tres partits més que tanquen la jornada. En primer lloc, un Esplugues-Valldoreix que es presenta força interessant, tot i el favoritisme, a priori, dels visitants. L'Esplugues és un rival dur a la seva pista i li farà passar les coses malament al Valldoreix, de ben segur! L'HC Montbui rep el CH Ripollet B, en un partit assequible pels de Santa Margarida. Però, el partit estelar de la jornada és el CP Vilanova B-CP Cubelles, un derbi comarcal que traurà espurnes! Anirem a veure què passa?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada