dijous, 16 de febrer del 2012

El sopar al Lizarrán


 

Els companys del G.E.i E.G. es van quedar tots a sopar! Moltes gràcies nois per la vostra companyia i per la cordialitat que vau tenir en el partit i després del mateix. Esperem que us agradés el ja mític Lizarrán! Gràcies per quedar-vos i fer-la petar.


El sopar del dilluns, després del patiment, va provocar que hi hagués força gana. No va quedar res damunt la taula, tot va ser devorat amb devoció.


Els jugadors del G.E.i E.G. també tenien gana, ens van fer patir molt i vam suar la cansalada, com mai! Bon partit, nois!


Aquí veieu com devoraven els pinxos...


Ep! Entre whatsapp i whatsapp s'ha colat això. No pertany al sopar d'ahir!


La cambrera del Lizarrán va tenir molta feina, va fer-nos les fotos de costum. Ja forma part del sou! Però va tenir una propina, al final! Gràcies per quedar-te fins tard!


L'ambient era distès i cordial. Va ser millor fora de la pista que dins. Al partit, per l'apurat del marcador, hi van haver algunes picabaralles verbals, que no van anar a més.


L'MVP de la nit, de lila, menjava com ningú! Hi havia gana. Per fi havia fet un gol, com Deú mana!


Però el què va tenir més feina era el Tutus, amb el whatsapp i el Facebook no pot. Feu-vos amic d'ell i veureu tot el què penja al seu mur... val la pena! Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada