dimarts, 14 de febrer del 2012

Victòria amb patiment!

El Grup Excursionista i Esportiu de Girona, conegut popularment com el G.E.i E.G., no ha vingut, precisament, a passejar-se a Calafell aquesta nit. Ha estat un rival difícil de batre i el Vallès Calafell CP ha suat tinta per poder superar-lo. El resultat final de 3-2 demostra la igualtat que hi ha hagut sobre la pista.

Pel G.E.i E.G. han jugat David Tulsa (porter), Francesc Omedes, Lluís Rovira, Ramon Vila, Xavier Hugas, Joaquim Farro i Tomàs Sobrequés.

Ple Vallès Calafell CP David Tutusaus "Tutus" (porter), Eugeni Collado, J.A. Espinosa "Epi", Josep Rion, "Mc Gregor" Ponce (cinc inicial), "Pitu" Olaya, J.L. Cachinero "Cachi", Joan Tutusaus "Tutus", Ramon Ferré i Josep Maria Hernàndez (porter).

Avui tornava el "Tutus" a la porteria, després de dos partits on havia sigut baixa. Ha encaixat un gol que se li ha colat, després de rebotar a l'stick, però ha parat molts xuts dels gironins. ha tingut un bon retorn, amb molta feina ben resolta. A més, estrenava proteccions!

El Vallès Calafell CP ha notat força les baixes per rotació de Javi Luna i Jordi Canyelles "Canyi". També s'ha notat que no hi era el Perín!

I el Rivi també s'ha trobat a faltar sobre la pista... La mort de Whitney Houston ens havia deixat glaçats i hem arrencat el partit una mica freds i adormits.

El Vallès Calafell CP s'ha avançat amb un gol d'Eugeni Collado, al rematar una pilota a mitja alçada dins de l'àrea. després d'una passada de Josep Rion. El G.E.i E.G. no s'ha donat per vençut i ha tingut moltes ocasions, sobretot al contracop.

El "Cachi", darrer MVP, ho ha intentat força, especialment, a la segona part del partit, on ha estat a punt de marcar en dues ocasions. L'equip estava espès i no trobava el joc idoni en atac. En defensa es feia aigües per tot arreu. No ha estat un bon partit dels calafellencs, en general.

El G.E.i E.G. ha aconseguit empatar a un gol, deprés d'un xut que ha rebotat a l'stick del porter del Calafell, passant per sobre seu i colant-se dins la porteria. L'empat al marcador ha durat bastants minuts.

Però, un desajust de la defensa en quadre dels gironins, ha deixat sol al "Tutus", qui, després d'una passada de Ramon Ferré, completament sol, ha donat mitja volta i ha engaltat un xut per l'escaire, impressionant! Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.

Des de la banqueta s'ha patit força, tot i que han jugat molts minuts els jugadors no habituals. Avui era un partit per fer rotacions i, tot i el patiment, s'ha pogut guanyar. Hi havia molts davanters en l'alineació i s'ha perdut consistència defensiva, fruit d'això. Però som els què som i hem de jugar tots!

El "Pitu" ha fet un bon partit, tot i que no ha encertat en la rematada final. No li han arribat masses pilotes, per poder engaltar a l'àrea, tot i que els companys el buscaven.

El Ramon ha donat consistència defensiva a l'equip, amb pocs defenses, aguantant els contracops de l'equip rival. Dos xuts de Xavier Hugas li han fet dos morats, un a cada cama. Dormirà calent!

El porter del G.E.i E.G. ha parat molt, tot i que la major part dels xuts del Calafell eren de lluny. En els gols, no ha pogut fer res. Ha parat un penal a manca de segons per acabar, sense cap dubte, el millor de l'equip rival.

"Mc Gregor" ha fet un partit de molta lluita, avui en tasques més defensives, on l'equip anava curt. Ha sortit al cinc inicial i ha causat bones sensacions. Josep Rion ha fallat una falta directa que podia haver donat tranquilitat a l'equip local.

Darrera, tot sol en moltes ocasions, el Ramon repartint el joc. Amb l'stick trencat ha fet un bon partit i no ha perdut pilotes en les passades a companys.

Abans de la mitja part, un temps mort demanat pel Vallès Calafell Cp per posar ordre. Feia falta molta aigua!

Javi Luna, avui fora de la pista, donava instruccions en el temps mort. S'havia d'aprofitar la seva intel·ligència i visió de joc, avui que no estava en pista.

Josep Maria Hernàndez, no estrenava res, encara, ha tingut una bona actuació. En molts cops, estava absolutament venut per la defensa i les seves intervencions brillants han evitat els gols dels visitants.

Rion i Epi en atac, els dos pichichis de l'equip, ho han provat de totes maneres, però no han aconseguit foradar el marc rival, ben defensat pel porter del G.E.i E.G.

Però, el Ramon, per fi!, ha fet un gol. És el segon que marca a la lliga, el primer va ser a Valldoreix i de rebot. Aquest cop, un contracop arrencant des de la seva pròpia àrea, l'ha culminat amb un fort xut creuat que ha superat el defensa i el porter gironins. Imparable! 3-1 al marcador i, semblava, que podrien arribar alguns més.

No obstant, el G.E.i E.G. no ha baixat els braços en cap moment i seguia fent perillosos contracops.

En un penal a l'àrea del Calafell ha aconseguit reduir el desavantatge en el marcador, posant el definitiu 3-2. Ha tingut, a més, una falta directa a tres minuts del final que li podia haver donat l'empat. Josep Maria Hernàndez ha salvat els tres punts pel Vallès Calafell CP, que ha patit molt en els últims minuts.

La diferència ha estat que l'equip local ha sabut jugar els minuts últims, aprofitant el temps corregut del marcador i demostrant que hem après a ser veterans! El CT Barcino i el CP Vilanova B ens n'han ensenyat força de com es fa!

El Vallès Calafell CP ha seguit intentant aconseguir el gol de la tranquilitat, però aquest no ha arribat.

En els últims cinc segons, Eugeni Collado ha fallat un penal. O, millor dit, l'ha aturat el porter del G.E.i E.G. que ha fet patir de valent el Vallès Calafell CP. Ja advertíem que seria un partit complicat, ja que els gironins no acostumen a encaixar gaires gols i mereixen estar més amunt a la classificació del què estan.

Al final, satisfacció pels dos equips per haver disputat un partit renyit i interessant, amb emoció fins el final.

El més positiu... els tres punts al sarró!