dilluns, 6 de febrer del 2012

El rival d'avui, el CP Vilanova B



El partit d'avui, dilluns, promet ser força interessant i disputat. Es tracta d'un duel entre dos equips forts de la lliga B de veterans que ocupen les posicions capdavanteres de la classificació. Dos equips que es coneixen a la perfecció i que ja s'han enfrontat en alguna ocasió, la darrera d'elles en el Torneig de Festa Major de la Santa Creu que es va disputar el juliol de l'any passat.


Aquesta foto pertany a aquell torneig en què el CP Vilanova va proclamar-se campió, davant de l'HC Montbui. Però el partit d'avui serà ben diferent, el Vallès Calafell CP té més fons de banqueta i ha anat millorant en el seu joc. El CP Vilanova B vindrà a per totes, com fa a cada partit. Aquest cop, en principi, sense lesionats ni baixes.

Els resultats més destacats del CP Vilanova B en aquesta primera part de la lliga són, per exemple, el 6-4 que li va encaixar al Montbui en la primera jornada de lliga, al pavelló de les Casernes, o la derrota davant del CP Cubelles, per 4-3, en la tercera jornada de lliga. Té ajornat un partit, a priori, molt assequible davant del Ripollet B, que li pot suposar tres punts més. A més, el CP Vilanova B ha demostrat ser molt fort, especialment a la seva pista, derrotant el Valldoreix per 5-3. Per contra, el CP Vilanova A el derrotava per 4-2, en un duel que va acabar amb les llums apagades del pavelló. La derrota a casa amb La Garriga és la única nota negativa que se li pot recriminar, tot i que l'equip de La Garriga és un bon equip.

Per tant, es pot dir que serà un dels rivals més durs i difícils de batre que hauran passat pel pavelló Joan Ortoll. La darrera jornada de la primera volta, sembla que serà molt interessant i el partit amb el Vilanova B en serà el millor exemple. Esperem que el públic local baixi a veure'ns i a animar-nos!

2 comentaris: