diumenge, 12 de febrer del 2012

Comença la segona volta



Aquest dilluns comença la segona volta de la Lliga B de veterans. Queda molt lluny el debut a la pista del G.E.i E.G. en el primer partit de lliga, per 1-5. Va ser una bona estrena, amb bon joc i ganes de fer-ho bé! Uns mesos més tard, demà a la nit, els gironins ens tornen la visita. Tot i que pugui semblar un partit fàcil, a priori, només recordarem el resultat aconseguit pel GEiEG a la pista del Barcino, en la darrera jornada, on va perdre per la mínima, 2-1. Això ha de fer que ens prenguem el partit seriosament i juguem amb intensitat.

El dilluns, tot i que el calendari estigui al revés, es juga el CH Ripollet B-CT Barcino. En la primera jornada van invertir l'ordre, per manca de pista del Ripollet. A priori, un partit fàcil pel Barcino, un equip complicat a casa seva i que aprofita molt bé la seva experiència.

El dimecres, el Sarrià rep el Cubelles, un partit assequible pels del Garraf, que no han de tenir problemes per sumar els tres punts. Aniria bé, però, que recordessin la derrota encaixada en la primera jornada del campionat a la seva pista.

També el dimecres, la UE La Garriga rep el Cassanenc, en un partit plàcid pels garriguencs. A més, la de La Garriga és una pista molt gran que permetrà generar molts espais a l'equip local. Almenys, el Cassanenc podrà sopar al mític "bar de la petanca", quina enveja!

El divendres es disputa el gruix de la jornada, començant amb un partit entre l'Esplugues i La Salle Bonanova. L'Esplugues no ha de tenir problemes per superar el cuer. A més, a la seva pista, l'Esplugues és un os dur de pelar.

Però els dos partits estelars de la jornada seran el Montbui-Vilanova B i el que disputin el Vilanova A i el Valldoreix. És molt probable que s'ajornin per Carnaval, ja sabem la tradició que té Vilanova. Esperem que es puguin jugar ben aviat, si els equips es posen d'acord. És una llàstima, per què són dos partits que treuran espurnes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada