divendres, 7 d’octubre del 2011

Debut i victòria

G.E.i E.G. 1 - Vallès Calafell C.P. - 5. Pavelló Lluís Bachs de Girona.
Debut oficial a la lliga B de veterans, amb un llarg desplaçament a Girona, visitant la pista del Grup Excursionista i Esportiu de Girona (GEiEG). El partit ha estat molt net i ha acabat amb victòria del Vallès Calafell C.P., que s'ha imposat per 1-5. Ha estat un partit seriós dels calafellencs, amb força ordre.

En el cinc inicial del Vallès Calafell C.P.: Tutus (porter), Eugeni, Canyi, Epi (primer gol de penal) i Cachi. A la banqueta: Pitu, Rion (4 gols), Luna i Ramon.
Pel GEiEG, han jugat: David Tulsa (porter), Tomàs Sobrequés, Xavi Hugas, Lluís Rovira, Ramon Vila, Miquel Manresa i Joaquim Ferro.

Abans del partit, tots els jugadors convocats hem signat les fitxes d'aquesta temporada, que hores abans ens havien donat al Club. Com es veu a la foto, ho vàrem fer amb la il·lusió del primer dia, com si fossim novells i no veterans. Immediatament, vam posar ordre i vàrem parlar de la tàctica (que no us la direm, és secreta!).

Poc després, els primers estiraments i esclafament de la temporada. Alguns emputjaven molt! Ja hi estan acostumats. Altres més relaxats, simplement, es concentren.

Per fi, saltem a la pista, sense saludar el públic, doncs no n'hi havia. La pista és en un primer pis, damunt d'una altra. És de terratzo. Es patina molt bé, però no hi ha marcador electrònic, almenys no funcionava. El cronòmetre ha estat manual, cosa que dificultava els canvis.

Comença el partit, la lliga i la temporada! Treu el Vallès Calafell C.P., a través d'Epi. El GEiEG espera el Calafell en quadre. El Vallès Calafell comença amb bon ritme, rodant la bola. El GEiEG espera la sortida al contracop.

Arriba un penal, sobre el minut 8. Epi és l'encarregat de llençar-lo i marca el primer gol dels veterans a la lliga B i de la temporada. Segueix el partit i arriben els canvis. Entren els reserves i Rion estrena el seu caseller com a golejador amb dues dianes. 0-3 a la mitja part. Partit seriós del Calafell, amb els dos porters parant força.

S'inicia la segona part amb el cinc inicial en pista. El Vallès Calafell imposa un fort ritme i desgasta el rival. Arriben els primers contracops perillosos del Calafell. Sobre el minut 15 de la segona part, comencen els canvis de nou i Rion, de nou en pista, fa el quart i el cinquè. Aquest últim gol, sense cap dubte, el millor del partit, un contracop culminat aixecant la bola davant del porter i picant-li per dalt.

El GEiEG ho seguia intentant al contracop, però el Calafell, molt ben posicionat i concentrat en els marcatges, controla el resultat.

Excel·lent actuació del porter del Calafell que evita alguns gols del GEiEG amb les seves intervencions. Tutus ha estat un dels millors del partit. Però aquest mèrit, avui, pels seus quatre gols, se l'emporta Josep Rion "Carinyo", amb tot mereixement.

El Pitu i el Ramon fent veure l'esforç i el patiment en un dels temps morts del partit, demanat pel GEiEG. Com veieu, les samarretes oficials són taronges i porten el logo del nostre principal sponsor: Excavacions i enderrocs Vallès.

Al final, en l'últim minut del partit, el GEiEG provoca un penal a l'àrea del Calafell i marca el gol de l'honor, l'1 a 5 final. Com no podia ser d'altre manera, una foto de rigor on es veu la bona harmonia entre els dos equips al final del partit. Contents pel debut i amb tres punts al sarró, tornem cap a casa.