diumenge, 30 d’octubre del 2011

...i també fitxem Ramon Armajach!

Aquest matí, al Passeig marítim, he estat prenent alguna cosa amb la Maite Armajach, la filla gran del Ramon Armajach. Li he proposat que es sumés a la iniciativa del bloc dels veterans i fes les seves aportacions explicant les fotografies del seu pare com a jugador i entrenador. Ha acceptat i l'he convidat a ser administradora del bloc. Per tant, ja l'hem fitxat!

Ramon Armajach va ser un dels jugadors històrics del Club Patí Calafell i ningú millor que ell per donar el testimoni d'una època gloriosa de l'hoquei a Calafell. És molt actiu en el Facebook, on hi té moltes fotos històriques de la seva etapa com a jugador. Esperem, doncs, que la Maite i el Ramon s'animin a escriure les seves vivències en aquest bloc.

Veterans som tots!

5 comentaris:

  1. El Ramon és un crack, el vaig veure poc mentres va ser jugador, m'en recordo d'un partit jugat a Sferic de Terrassa, acabant la seva carrera, i després he tingut el plaer de tenir-ho com a entrenador, es un crack, dintre i fora de la pista.

    Joan Lluis Mudarra

    ResponElimina
  2. Grande Armajach!!!! Que gran s'esta fent aquest blog, amb històrics del club. Veterans som tots!!!! Gran fitxatge Ramón.

    ResponElimina
  3. De moment, només fitxem Ramons. Ara ja és el bloc dels tres Ramons! jeje. A veure si s'anima algú més. Veterans som tots!

    ResponElimina
  4. El Ramon fa molt de temps que te unes fotos molt xules penjades a Facebook. Fotos que tot seguidor del CP Calafell hauria de veure. Son part de les nostres vides i una mostra del que ha representat pel poble aquest equip al llarg dels anys. Que no s'aturi!!!

    ResponElimina
  5. Joan Carles, quan ho vaig veure podia penjar-les jo mateix, però no seria el mateix. Ahir, quan vaig poder estar amb la Maite va sortir la idea. Espero que s'animi aviat i les penjin, entre els dos. La seva explicació és el més important, és la memòria històrica del club.

    Per cert, tu podries fer el mateix... envia un correu a ramonferresole@gmail.com i et donaré permís per a fer-ho.

    una abraçada!

    Veterans sm tots! ...però, sobretot, vosaltres.

    ResponElimina