diumenge, 16 d’octubre del 2011

Segona jornada de la lliga B de veterans.

Demà s'inicia la segona jornada de la lliga B de veterans de la temporada 2011/2012. El Vallès Calafell C.P. debutarà a casa a partir de les 22:15 hores, contra el Ripollet B. A priori, sembla que es pot tractar d'un partit assequible, ja que el Ripollet B va perdre a camp del Barcino, per 6-1, a la primera jornada de lliga.

El primer partit de la jornada, però, es disputa entre el Club de Tennis Barcino i La Salle Bonanova, demà al vespre a les 21:30 hores. Dimecres es juga el Sarrià H.C. - Vilanova B, que promet ser un partit igualat entre dos equips que van guanyar el seu primer partit. Dimecres, també, hi haurà un interessant U.E. La Garriga - C.H. Valldoreix, un duel que té en joc el liderat de la categoria. Dos dels equips forts de la competició que van golejar a la primera jornada.

Dijous, el H.C. Montbui jugarà contra el G.E.i E.G. a casa, en un duel amb clar color local. El divendres, es tanca la jornada amb un H.C. Esplugues - F.D. Cassanenc i un duel comarcal entre el C.P. Vilanova A i el C.P. Cubelles, on els cubellencs, clars favorits, intentaran fer els seus primers tres punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada