dissabte, 1 d’octubre del 2011

Encara ens falta ritme.


El primer amistós de la temporada, contra el C.P. Vilafranca (equip de la lliga A de veterans), va acabar amb una contundent derrota del Vallès Calafell C.P. per 9 a 4, que segueix amb la seva preparació per agafar el to de cara a l'imminent inici de la competició, el proper dijous a Girona, contra el G.E.i E.G.


Aliniacions:

C.P. VILAFRANCA: Josep Vinyals (porter), Lluís Escribano, Jordi Escribano, Lluís Hill, Fede Inserser i Ramon Güell.

VALLÈS CALAFELL C.P.: Davit Totosaus (porter), Javi Luna, Gregorio Ponce, "Pitu" Olaya, Juan Luís Cachinero "Cachi" (cinc inicial), Josep Rion, Ramon Ferré, José Antonio Espinosa "Epi", Eugeni Collado i Jordi Canyelles.


El Vilafranca va començar el partit molt fort, amb un 5-0 inicial. A la banqueta, Rion i "Epi" miraven resignats el domini dels vilafranquins. El Vallès Calafell C.P. estava una mica descol·locat i els jugadors encara no havien près el to del partit. Faltava ordre, toc i fons físic, ja que es tractava del segon entrenament dels nostres.


Amb els canvis, el Vallès Calafell C.P. es va animar, fent el 5-1 (Epi) abans de l'acabament de la primera part. En l'inici de la segona, es va remuntar fins el 5-4, amb gols de Epi, Cachi i Luna. No obstant, el Vilafranca va fer el 6-4 amb una falta directa, molt ben picada per Ramon Güell, el veterà jugador del Vilafranca que, encara, conserva el toc precís i tècnic que el carcteritzava.


Amb el 6-4, el Calafell va seguir amb els canvis i, el Vilafranca, molt superior en quant a físic i col·locació a la pista, va rematar la feina fins el 9-4 final. En resum, una bona prova de foc per posar-se a punt per l'inici de la lliga B de veterans, el proper dijous.

5 comentaris:

  1. Llastima!! Calafell!!! A veure si el proper partit puc jugar per agafar ritme tots plegats!!

    ResponElimina
  2. poco a poco....x cierto tengo jodido los tendones de la rodilla :((

    ResponElimina
  3. tú lo que quieres es no ir a Gerona! jejeje. Yo tengo jodido el hombro. Menudos porrazos nos metimos algunos!

    ResponElimina
  4. espero k sea una lesión leve Ramon...ya tube ligamento cruzado y desviación de rodilla en la misma...y noté algo raro :(

    ResponElimina
  5. si ya lo dice la palabra VETERANS.... cuidaros cracks..

    ResponElimina