diumenge, 5 de febrer del 2012

Darrera jornada de la primera volta




La darrera jornada de la primera volta comença dilluns amb un partit de luxe, un Vallès Calafell CP-CP Vilanova B que treurà espurnes. Els dos equips es disputen places d'ascens i els duels entre els dos equips seran claus per decidir qui les ocupa. A l'espera, els equips que van a la par, com el CT Barcino i el CP Vilanova A. Segur que serà un partit a l'alçada de la lliga tant disputada que estem vivint!

També dilluns es disputa el partit entre el CT Barcino i el G.E.i E.G., en el què ha de suposar una victòria còmode pel Barcino vist el què s'ha vist en la primera part del campionat.

Dimarts, el CH Valldoreix rep el CP Cubelles, en un partit que promet ser força interessant entre dos equips que estan fent un molt bon paper a la lliga aquest any. Esperem que els nostres veïns i companys es puguin endur algun punt de la difícil pista de Sant Cugat.

Dimecres, la UE La Garriga rep La Salle Bonanova, que encara no ha puntuat en el campionat. Per tant, s'espera un partit plàcid pels locals.

I divendres, es disputen tres partits per tancar la primera volta del campionat. Els tres equips locals no han de tenir cap problema per superar els seus rivals i fer-se amb els tres punts. L'Esplugues rep el Ripollet B, el Montbui rep el Sarrià i el Vilanova A rep el Cassanenc. Tres partits molt desiguals, a priori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada