dijous, 2 de febrer del 2012

Pluja de gols!

El Vallès Calafell CP ha aconseguit una àmplia victòria a la pista del Sarrià HC, per 2 gols a 14. La pista estava mullada per la pluja en una de les bandes i s'ha dubtat de jugar el partit per evitar possibles lesions, però, al final, els dos equips i l'àrbitre han decidit jugar.

Pel Sarrià HC han jugat Jocen Rosales (porter), Santiago Font, Alex Rosales, Francisco Guerra i Jaime Sauret.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Josep Rion, Epi, Luna, Collado (cinc inicial), Tutus i Ramon.

L'àrbitre del partit, el senyor Masdeu, no ha tingut cap problema.

El partit ha estat a punt de no jugar-se per l'aigua que hi havia en alguns punts de la pista i en una de les bandes, que feia perillós el terra i amb risc de relliscades i de patir lesions greus. Al final, però, s'ha jugat per la bona predisposició i voluntat d'ambdós equips. No jugar era temptador, ja que es jugava el València-Barça de la Copa del Rei per la tele i, a més, feia molt de fred.

Les relliscades han estat diverses, però cap jugador ha près mal. Ramon Ferré ha caigut dos cops de forma espectacular, però s'ha aixecat ràpidament. Els jugadors del Sarrià també han caigut en diverses ocasions, sense prendre mal, per sort. El Pitu i el Cachi han declinat jugar, per risc de lesions.

El fred ha estat l'altre inclemència metereològica que ha estat present en el partit. Els jugadors el combatien com podien, ben abrigats. El Pitu demostra que no tenia gens de por al fred!

L'Eugeni animat a la banda, ben tapat, es protegia de l'onada de fred siberià que entrava ja a Barcelona. Molta pluja i molt fred és el què s'ha trobat el Vallès Calafell CP en el partit d'avui.

La primera part, sense gaire història, ha tingut un domini absolut del Vallès Calafell CP que, amb una defensa asfixiant, ha anul·lat l'equip rival i ha acabat per davant amb un marcador que ho diu tot, 0-8.

Avui, no teníem entrenador, ja que estava al llit molt refredat. Érem dos canvis, ja que dos membres de l'expedició han preferit no jugar. A més, el nostre porter, David Tutusaus, estava malalt a casa. L'altre, el Josep Maria, s'ha congelat a la porteria.

Al descans, tots ben abrigats i protegint-se del fred.

En la segona part, el Vallès Calafell CP ha decidit canviar la defensa i, això, ha donat més opcions al Sarrià. Durant 15 minuts s'ha vist un joc de tu a tu, amb dos gols del Sarrià i tres del Calafell, que posaven el 2-11 en el marcador.

Els gols del Sarrià, han estat de jugades de combinació. Mentre els del Vallès Calafell, la gran majoria, de clars contracops.

A manca de 10 minuts, el Vallès Calafell ha tornat a apretar en defensa i, en tres contracops més, ha aconseguit tres gols, gairebé seguits, que posaven el 2 a 14 definitiu al marcador.

Partit net dels dos equips en el que no hi han hagut gaires faltes, cap dels dos equips ha passat de les tres.

El Vallès Calafell CP ha demostrat ser molt superior a un equip, el Sarrià, que ha jugat pocs partits, però que va guanyar el Cubelles en l'inici del campionat a casa seva i va posar contra les cordes el Barcino, la setmana passada.

Els gols del partit han estat força repartits. Javi Luna ha estat el màxim golejador amb 5 dianes. Epi amb quatre s'ha posat "pichichi". Tutus, amb un hat trick, ha estat el MVP de la nit. Josep Rion ha culminat el marcador amb dues dianes.

A manca de tres minuts, s'han apagat els llums. La foto del partit s'ha fet, gairebé, a les fosques. Tot i la poca llum, hem quedat molt guapos!