dimarts, 6 de desembre del 2011

El Vallès Calafell no falla a La Salle.

El Vallès Calafell CP ha aconseguit una important victòria, per 1 a 6, a la pista de La Salle Bonanova. El partit es correspon a l'ajornat a la tercera jornada de lliga, per la pluja que va caure i que va mullar tota la pista. Els dos equips es van posar d'acord ben aviat per jugar el partit ajornat i, així, estar al dia dels partits endarrerits.

Per La Salle Bonanova han jugat Gorka Gibert, Sergi Amenós, Xavier Moral, Albert Baches, Alejandro Bassó, Francisco Narváez i Kevin Saliou.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Josep Rion, "Epi", Javi Luna, Jordi "Canyi" (cinc inicial), Juan Luís "Cachi", Ramon Ferré, Pitu Olaya, Joan "Tutus" i David "Tutus" (porter).

El partit ha començat amb un retard de quinze minuts sobre l'hora d'inici, les 21:15h. Havíem d'anar amb pressa, ja que, a les onze, tancaven el Col·legi i, demà, és festa. Ens hauríem hagut de quedar a dormir al ras, dins l'escola. Per això, diuen que alguns partits en aquesta pista no s'acaben a temps i han de plegar abans.

El partit ha tingut una novetat important, el fotògraf era el "Rivi". S'hi ha esforçat molt. Ha fet perspectives des de diversos angles de la pista. S'ho ha currat. Però se li ha acabat la bateria abans de fer la darrera foto de conjunt. La dona del Josep Maria ha hagut de fer els honors i enviar-la pel Facebook.

El partit ha arrencat amb un golàs de Josep Rion, que ha entrat dins l'àrea de La Salle i ha aixecat la bola, picant-li pel primer pal al porter, un gol de traca i mocador. El 0-1 ha tranquilitzat els ànims del Vallès Calafell i ha arribat el 0-2, obra de l'Epi. Rion ha fet el 0-3 amb una jugada semblant a la del primer gol.

La Salle ha demanat un temps mort a manca d'onze minuts per la mitja part. Només tenien un canvi i estaven esgotats. La defensa asfixiant del Vallès Calafell ha provocat que haguessin de demanar-lo per poder respirar una mica.

Com veieu, avui surto jo a les fotos. Porto el 4, per si algú no ho sabia...

El quart gol, fet per Javi Luna, ha estat força celebrat pels companys que hi havia en pista.

Com veieu, a manca de 10 minuts i mig per la mitja part, el marcador era de 0-4 i el partit estava, pràcticament, sentenciat. Poc abans, però del temps de descans, Javi Luna ha fet el 0-5.

Al descans, hem aprofitat per refrescar-nos. Avui teníem aigua!

La segona part s'ha reprès amb un joc control per part del Vallès Calafell. El porter de La Salle, en aquesta segona part, ha fet moltes aturades que han evitat que el resultat fos més contundent.

La Salle Bonanova començava a enxampar al contracop, en diverses ocasions, el Vallès Calafell, que tenia un equip molt ofensiu en pista.

El Cachi ha fet un bon partit. El Tutus i el Pitu han intentat marcar en diverses ocasions, però no han estat afortunats. El porter de La Salle s'ha mostrat segur sota els pals i ho ha aturat tot.

L'àrbitre no ha tingut problemes, el partit ha estat molt net. Cap dels dos equips ha arribat a les deu faltes. La Salle s'ha quedat en vuit, mentre el Calafell, només, ha arribat a les quatre.

En un contracop, La Salle ha fet el gol de l'honor, força celebrat pels jugadors locals. 1 a 5 en el marcador que, durant uns moments, ha animat a l'equip local a continuar atacant.

Però, un gol d'Epi, d'una excel·lent rematada, després d'una passada de Javi Luna, ha posat el 1 a 6 definitiu en el marcador.

El Tutus ha fet una bona segona part, tot i el gol encaixat. Ha aturat bé les contres de La Salle.

De nou, abans d'acabar el partit, La Salle ha demanat un altre temps mort. Els jugadors del Calafell, força relaxats, esperaven el final del partit i emportar-se els tres punts.

Feia fresca. Estàvem al descobert i calia abrigar-se. Alguns teníem mal de coll, però no volíem faltar a la cita per sumar els tres punts i escalar llocs a la classificació. Al final, hem estat a temps de sortir del col·legi i el partit s'ha pogut acabar.