dimecres, 14 de desembre del 2011

La "moviola" del partit (I).


A la "moviola" del partit podem veure un atac del Vallès Calafell CP que no va poder ser culminat per Josep Rion, tot i que ahir va marcar dos gols. N'hauria pogut fer un parell més, com a mínim, però li va faltar encert en aquestes ocasions, tot i així, continua sent el màxim realitzador de l'equip, ja amb 13 gols.



En aquest segon video podeu veure un atac de l'Esplugues, que acaba amb una aturada excel·lent del nostre porter, titular ahir, el David Totosaus. Els porters van tenir una excel·lent actuació, demostrant per què són dels menys golejats de la lliga.


A la tercera seqüència, es veu un contracop de l'Esplugues, culminat amb una "palomita" del nostre porter. També es pot veure un joc fluid en atac, fruit de que les defenses no eren dures i deixaven jugar. Va ser un partit molt net i amb fair play.


Per fi, un gol, el tercer, fet per Josep Rion, després de rematar un contracop de Javi Luna que havia aturat el porter de l'Esplugues. Aquí es demostra l'instint d'oportunisme que té el nostre pichichi.

2 comentaris: