dijous, 14 de setembre del 2023

Dura derrota

C.P. Calafell - 1

Stuart H.C.M. - 5

L'Stuart ha estat molt superior al Calafell, en el segon partit de la jornada d'avui. Els portuguesos han estat un allau que els taronges no han pogut aturar. Segurament, ens hem enfrontat al proper campió de la Taça Latina, un equip molt equilibrat, amb una molt bona forma física i molta tècnica.

L'equip portuguès ha aprofitat una badada, en el primer minut, per a avançar-se en el marcador. Als pocs minuts, en un contracop, han fet el segon. I, minuts més tard, han fet el tercer que, pràcticament, sentenciava el partit. El Calafell no ha disposat de masses ocasions. Però, Romario ha transformat un clar penal, xutant la bola als dos pals i acabant dins la porteria portuguesa. Amb el resultat de 1 a 3 acabava el primer temps.

El gol ha fet tenir esperances d'entrar en el partit, fins que ha arribat una gerra d'aigua freda amb el quart gol, amb una magnífica combinació portuguesa. El cinquè ha estat la culminació d'un partit on l'Stuart ha estat molt superior al Calafell, sentenciant el primer lloc del Grup C.