dijous, 14 de setembre del 2023

Debut i victòria

C.P. Calafell - 3

Old Blacks Pordenone - 2

Els veterans del Club Patí Calafell han iniciat la seva participació en la X Taça Latina, defensant el títol aconseguit l'any passat, amb una victòria per la mínima (3-2) davant l'equip italià dels Old Blacks Pordenone. El conjunt verd-i-blanc ha dut la iniciativa del joc, en tot moment, fins i tot en els instants finals, on ha hagut d'aguantar el resultat.

En el minut 10, Javi Martínez ha marcat amb un cop de falç a l'escaire. El conjunt italiâ ha empatat, interceptant una passada dins l'àrea del Calafell, aixecant i picant amb habilitat.

Sergi Romeu ha fet el 2-1, amb un xut sec a l'escaire. Però, el Pordenone ha empatat amb un xut de cullera a l'escaire. Amb 2-2 s'arribava al descans. Bona actuació de Genís Anfruns.

El segon temps ha estat de domini català, amb un xut de cullera de Ramon Ferré que ha anat al pal. El Calafell no aprofitava les oportunitats i el quadre tancat dels italians els hi era efectiu. Però, el 'Capi', Joan Totosaus aprofitava una passada al segon pal de Prieto, rematant de cullera i alçant la bola, per a fer el gol de la victòria.

Pato ha defensat la porteria, en el segon temps, aconseguint un rosco, tot i que ha tingut menys feina que Genís.

D'aquesta manera, el Calafell compleix i prèn contacte amb la competició, aconseguint els primers punts, abans del partit dur i difícil d'aquesta tarda davant els portuguesos de l'Stuart, una final anticipada.