diumenge, 28 de setembre del 2014

Tots els equips de la Lliga B de veterans


En aquesta edició de la LCV "B" hi haurà 13 equips que es disputaran, com sempre, les dues places d'ascens directe i la tercera que permetrà disputar la promoció d'ascens. La majoria d'ells són equips ja coneguts pels veterans del C.P. Calafell, tot i que fa dues temporades que no hi juguem i hi haurà forces variacions en quant a jugadors, segurament. Tot seguit, en fem un repàs...

C.T. Barcino "A" - És l'equip veterà de la categoria, amb dos jugadors de +50 com són el "Fabi" i el Jordi Poblet que, un any més, volen donar guerra a la pista i demostrar la seva categoria, experiència i qualitat. Serà un plaer tornar a retrobar-nos, després de dos anys.

C.T. Barcino "B" - El tercer classificat de la temporada passada és un equip a tenir en compte. La promoció davant el Cerdanyola els va demostrar que la diferència entre les dues lligues de veterans és molt gran, però segur que ho voldran tornar a intentar.

G.E.i E.G. - Els gironins són un òs dur de rosegar i any rera any reforcen el seu equip. L'experiència ens diu que no ens podem confiar, ja que és un equip capaç de tot. Aquest any, seran el desplaçament més llarg de la LCV i molts equips ho poden notar.

U.E. La Garriga - És un dels equips potents del campionat d'aquest any, com ha demostrat les darreres temporades, estant a prop dels llocs capdavanters. Sense cap dubte, el desplaçament més bo, des del punt de vista gastronòmic. Però una pista gran i un equip amb ofici i bona defensa esperen els rivals a La Garriga.

C.P. Malgrat "B" - La novetat de la temporada ens ve de la mà del C.P. Malgrat. Fent un segon equip, no sabem amb quines aspiracions, haurem de tornar a jugar en aquest pavelló, esperem ja remodelat i sense goteres. Segur que hi trobarem bons amics...

C.P. Sant Celoni "B" - El segon equip del Sant Celoni no té la qualitat del que disputa la lliga A, però és un rival a tenir en compte en una pista que rellisca molt. Segur que tornarem a gaudir d'un bon sopar en excel·lent companyia i vells coneguts.

Esplugues H.C. - El conjunt del Baix Llobregat disposa dels millors porters de la Lliga B, amb Juan Ramon De Moya com a principal estandard. Per tant, es tracta d'un equip al que costa molt fer gols i que cal vigilar en atac. Segur que costarà treure punts de la seva pista.

C.E. La Salle-Premià - Un clàssic de l'hoquei que s'ha traslladat a Premià, a darrera hora, i obliga a un nou desplaçament llarg per a tots els equips. Desconeixem els motius i quins jugadors trobarem en aquest equip, però segur que serà competitiu i donarà guerra.

C.H. Les Franqueses - L'equip debutant de la temporada passada ja té un any més d'experiència. Segur que aquest any comptarà amb algun reforç que el farà ser més competitiu que en l'anterior edició i podrà lluitar per llocs alts en la classificació. La pista serà una incògnita i una completa desconeguda.

C.H. Ripollet "B" - Un altre clàssic de la Lliga de veterans que vol millorar la seva imatge i classificació de les anteriors temporades. Jugarem, per segon any consecutiu, en aquesta pista on es patina força bé.

C.H. Valldoreix - L'equip de Sant Cugat no ha estat a l'alçada d'altres temporades, en la darrera edició de la LCV. No obstant, és un equip competitiu i experimentat al què costarà molt de guanyar, especialment a la seva pista de parquet. Segur que L'Uri Villoro i el seu germà tenen ganes de tornar a veure'ns!

C.P. Manlleu - L'equip que podria incorporar-se a darrera hora, segons la Federació. No tenim cap referència ni en sabem res. Però segur que comptarà amb jugadors de qualitat.




C.P. Calafell - El conjunt calafellenc torna a la Lliga B, després de dos anys d'agafar experiència a la màxima categoria de la LCV. En aquesta temporada, amb tres noves incorporacions, hi haurà més rotacions a la banqueta i en les convocatòries. Esperem que això no afecti al rendiment de l'equip i poguem agafar el ritme de partits i no deixar-lo fins el final de temporada. Les tres novetats aportaran gol i noves variants ofensives.

7 comentaris:

  1. Ramón me parece que De Moya jugará este año en el Barca junto con el Tino
    .Suerte

    ResponElimina
  2. Jo diria mes de moya i borregan confirmats pel vetebarça!

    ResponElimina
  3. Si, se han reforzado bien, se ve que el Malgrat les toco el orgullo el año pasado, y eso que ganaron la liga!!

    ResponElimina
  4. Y David Caceres creo q tambien va al vetebarça!

    ResponElimina
  5. Bé, com sabeu, aquest blog segueix els veterans del C.P. Calafell i la categoria on juguem. Segur que a la Lliga A us ho passareu d'allò més bé, jugant contra aquestes figures de l'hoquei mundial. Tant de bo ho poguem fer l'any que vé, de nou. Una abraçada a tots i gràcies per seguir aquest blog!

    ResponElimina
  6. Are you ready ?
    Vinga nois que això ja comença !!!
    Tens raó Ramon, donarem guerra segur jajajaj.
    Pensa que aquest any hem fet un 'gran' reforç... i ara tenim un equip 'titular' de 280 anys !! En això no ens guanya ningú !!!
    Bona temporada a tothom.

    ResponElimina