dimecres, 24 de setembre del 2014

Partidàs a Vilanova


C.P. Vilanova - 10
C.P. Calafell - 8

Nou partit de preparació dels veterans del C.P. Calafell, aquest cop a la pista d'un dels nous equips de lliga A, el C.P. Vilanova, que s'ha reforçat amb alguns noms il·lustres de l'hoquei català, com l'entrenador del primer equip del C.P. Vilanova, Del Riu. Els dos equips van demostrar que són molt competitius en un partit que va ser tot el contrari del què van disputar en el II Torneig Internacional Ciutat de Calafell, a finals de la temporada passada i que va acabar amb 1-0 pels calafellencs. Aquest cop, es va imposar el Vilanova per un marcador amb moltíssims gols (10-8). No obstant, els porters van evitar que el marcador fos encara més gran, ja que van ser els més destacats en pista. També cal dir que el partit es va disputar en tres parts de 20 minuts, cosa que va afavorir aquest marcador més ampli, però la intensitat i l'entrega dels dos equips, especialment en el joc ofensiu va ser important.


Després del partit, els veterans dels dos equips van compartir taula, al mateix bar del pavelló de Les Casernes, on Toni "Ñoño" Ramiro ens va deleitar amb una esplèndida amanida i uns magnífics entrepans a molt bon preu.


El partit va començar amb dos gols del C.P. Calafell, aconseguits per Ramon Ferré. El primer, en un contracop, enganyant al porter vilanoví que esperava la passada al centre de l'atac, on hi havia el Joan Tutusaus per rematar. Ferré va sorprendre el porter amb un xut ras a porta que va deixar-lo descol·locat. En el segon, una magnífica jugada individual, penetrant en l'àrea vilanovina i driblant a dos jugadors, que acabava en un xut ras que soprenia el porter vilanoví.

Amb el 2-0, els dos equips seguien la roda de canvis i l'entrada de Del Riu en el Vilanova es va notar força. Fins el punt en què van arribar els tres gols de l'equip local que donaven la volta al marcador. Amb aquest resultat de 3-2 s'arribava al primer descans.

En la represa, el Calafell empatava, mitjançant Jordi Cañellas, de xut per l'escaire. Però el Vilanova tornava a demostrar el seu joc fluïd i ràpid, anul·lant la defensa individual dels verds, amb tres gols que posaven el 6-3 en el marcador. Amb aquest avantatge, l'equip vilanoví es va dedicar a aguantar el resultat i mantenir el marcador favorable.

El Calafell va intentar donar la volta al marcador, amb moltes ocasions clares que van anar al pal o provocaven aturades espectaculars dels porters vilanovins. Van marcar, a més de Cañi i Ferré (2), Javi Mudarra, Javi Martínez, Miguel Ángel Perín, Frederic Sevé i Epi. Només dos jugadors del C.P. Calafell es van quedar sense marcar, disposant de forces ocasions per a fer-ho. Al final, bones sensacions davant un rival que no creiem que passi problemes per mantenir la categoria assolida a la Lliga A de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada