dimecres, 17 de setembre del 2014

El Sant Celoni remunta en tres minuts

C.P. Sant Celoni "A" - 5
C.P. Calafell - 4

El partit pel segon lloc va ser més igualat i disputat que l'anterior. El Calafell va dominar durant 33 minuts de joc, però el Sant celoni va aprofitar 3 minuts tontos del conjunt visitant per remuntar el marcador. Al final, una victòria ajustada del conjunt local, després d'un gran partit del Calafell que no va saber amarrar el resultat favorable.

El Calafell va començar el partit defensant en zona, fet que se li va atravessar al conjunt local. Els de Sant Celoni no trobaven la manera de penetrar en el quadre-romb visitant i el Calafell aprofitava la rapidesa al contracop que no havien tingut en el primer partit.

El primer gol l'aconseguia Javi Luna, el Calafell començava demostrant que pot competir a bon nivell quan s'ho proposa.

El conjunt verd-i-blanc aconseguia el segon gol, també marcat per Javi Luna. Amb bon joc i amb el partit controlat pels visitants, el Sant Celoni aconseguia el 2-1.

El tercer gol del Calafell l'aconseguia Miguel Ángel Perín. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

En el segon temps, el Calafell controlava el partit, amb una bona defensa i sense renunciar a l'atac. Josep Maria Hernàndez estava fent un magnífic partit, sota els pals.

El Calafell demana un temps mort que, enlloc d'ajudar a tranquilitzar l'equip, el refreda i desorienta.

Però arriba el fatídic minut 13 del segon temps, després de que el Sant Celoni anés augmentant el seu ritme de joc ofensiu, on els locals aconsegueixen 4 gols en tres minuts.

El conjunt local aconsegueix passar de l'1 a 3 en contra al 5 a 3 a favor. El Calafell desfet, intenta apretar el conjunt local canviant a defensa a l'home.

I aconsegueix un nou gol, per a escurçar distàncies, marcat per Epi, de penal.

Els dos equips castigats en faltes, disposen de diverses faltes directes per a augmentar els seus comptes golejadors, sense sort.

Al final, el conjunt local aguanta la bola durant els darrers minuts. El Calafell no podia fer faltes per a evitar una nova falta directa.

I el Sant celoni aconsegueix una victòria que no havia merescut durant la major part del partit, però que el Calafell s'havia deixat escapar en els tres minuts fatídics on va baixar la intensitat i la concentració.

Aquí teniu algunes fotos més del partit.