dimarts, 16 de setembre del 2014

Estrena davant l'Arenys de Munt

A.E. Arenys de Munt - 8
C.P. Calafell - 4

L'Arenys va ser un rival de molt nivell davant un Calafell en ple rodatge de pretemporada. L'equip de blau fosc va demostrar molt d'ofici, molt bona forma física i qualitat tècnica suficient per a poder jugar a la màxima categoria de la LCV. Avisats de que havien derrotat al C.P. Sant Celoni en el primer partit del torneig (2-3), els d'Arenys es presentaven com la pedra de toc més dura que els calafellencs havien tingut en aquesta pretemporada.

Un Calafell amb defensa pressionant no va poder aturar les embestides dels d'Arenys que es van avançar en el marcador per partida doble. El Calafell escurçava distàncies, però els d'Arenys tornaven a marcar, posant el 3-1 en el marcador.

Uns minuts abans del descans, els del Baix Penedès van tornar a escurçar la diferència, més clara en el marcador que en el joc damunt la pista. Però, a manca de vuit segons, els d'Arenys marcaven el 4-2 que els permetia anar al descans amb més calma i seguretat.

En la represa, gairebé en la primera jugada i amb el porter en fred de l'Arenys, Javi Luna marcava el 4-3 que donava emoció i posava el Calafell dins el partit.

Però, amb ofici i fent valer la força física, l'Arenys aconseguia el 5-3 en una jugada de clara falta dins l'àrea que l'àrbitre no va xiular. Un jugador de l'Arenys desviava la bola penjada per un company, després de desfer-se del defensa emputjant-lo, fent que l'estirada de Josep Maria Hernàndez no servís per a res.

L'Arenys es va fer amb el domini absolut del joc, a partir d'allí, amb uns contracops ràpids i molt perillosos. Els calafellencs no van aguantar en defensa i van arribar al 7-3 que sentenciava el partit.

Poc abans del final, el Calafell escurçava distàncies, posant el 7-4, mitjançant un xut ras i col·locat a la base del pal, des de mitja pista, de Miguel Ángel Perín.. Abans d'acabar, però, l'Arenys marcava el definitiu 8-4. La pista relliscosa i la calor que feia al pavelló van ser condicionants importants pel Calafell, però el rival va ser superior. Aquí teniu algunes fotos més del partit.