dilluns, 1 de setembre del 2014

Tornem, un any més!



Comença la quarta temporada en aquest bloc de veterans del C.P. Calafell. Ja hem superat les 175.000 visites, en tres anys, i anem camí de les 200.000. Gràcies a tots vosaltres que ens seguiu, aquest any ho aconseguirem! Aquest mes d'agost ha estat el més visitat dels tres anys que portem amb vosaltres, amb prop de 2.200 visites.


Per continuar sent el centre de la vostra atenció, en encetar aquesta temporada, hem fet alguns lleugers canvis en el bloc per a fer-vos més fàcil la vostra visita i que tingueu més accessible la informació més interessant per a seguir-nos.

La principal novetat és la foto de la capçalera. Aquesta imatge és d'un partit entre el C.P. Calafell i el C.D. Vendrell, a la pista de cala Lita (La Platja de Calafell). Aquell any, excepcionalment, es va jugar en aquesta pista, al deixar la pista de la Rectoria i passar a construir la del Castell, a les antigues escoles. Era la temporada 1965/66. http://veteranssomtots.blogspot.com.es/2012/02/la-pista-de-cala-lita-augmenta-laficio.html


També hem modificat la finestra on es veuen els vostres comentaris, en sentit rotatori, per a poder visualitzar-los millor i poder entrar a respondre.


Les altres novetats les anireu veient, poc a poc. Com podeu observar, aquest any hem tret els enllaços de l'MVP i els golejadors. Aquesta temporada no hi hauran protagonistes destacats, veterans som tots! També simplificarem les dades de resultats i classificació en una sola entrada. Segurament, amb aquests canvis es reduiran el nombre de visites, però guanyarem en qualitat i simplicitat de la informació. Això, si! continuarem explicant els partits, els torneigs i els sopars que anem fent amb els diversos equips de la LCV. No us ho perdeu!

2 comentaris:

  1. Molt be ramón
    Gracies per la teva tasca que dona lloc a un agradable moment al dia per anar llegint les noticies dels nostres companys d'equips i per suposat les nostres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, company!
      Cal ser positiu i seguir gaudint de la vida, tot i els moments difícils que tots travessem. I hi ha molt de positiu per explicar i per compartir.

      Elimina