dimarts, 9 de setembre del 2014

Debut de pretemporada, a Cubelles


Aquí teniu les imatges de l'amistós disputat a Cubelles, ahir a la nit. Partit igualat i jugat de tu a tu que va servir per a prendre contacte amb la bola, la pista i els companys. El Cubelles pinta bé i, en el Calafell, destacar el debut dels dos jugadors nous d'aquesta temporada, Javi Martínez i Javi Mudarra.


El partit va començar amb una defensa a l'home, per part visitant, i una zonal, per part local. Els dos equips es van ofegar pels sistemes defensius, durant tot el primer temps. Al començar la roda de canvis, els dos conjunts van alternar els sistemes defensius, en funció dels homes que tenien en pista.


Cal destacar, en el primer temps, l'actuació dels dos porters. La porteria va acabar a zero, fins els darrers segons. El Cubelles va aprofitar la precipitació visitant en els darrers 30 segons per a fer un contracop, ben culminat per Joan, amb xut al primer pal que Josep Maria Hernàndez no va poder aturar.


Amb aquest mínim avantatge acabava el primer temps, molt igualat i on es van imposar les defenses als atacs. Sense cap dubte, la manca de físic i rodatge es va notar en els dos equips.



El segon temps va ser més distret i amb un joc més alegre. Les defenses no eren tant fèrries, degut al cansament. El Calafell va empatar, amb un magnífic contracop de Javi Luna, amb arrossegada final a l'escaire, de xut creuat.



El Cubelles va aconseguir el 2 a 1 en un xut per l'escaire, des de mitja pista, de Manel Pérez. Uns minuts més tard, el conjunt local aconseguia el 3 a 1 i li donava un avantatge suficient per a aconseguir la victòria.



Però, el Calafell va apretar i va impulsar un joc més ràpid en atac que feia ballar la defensa en zona de l'equip local. En una jugada aïllada, Ramon Ferré penja a l'àrea la bola i Cañi, davant el porter, la desvia amb una mà, marcant el definitiu 3 a 2.



El partit va comptar amb la presència de força públic que volia veure el primer partit dels dos equips, en aquesta pretemporada. Tot i els pocs gols, el públic no es va avorrir.



Els dos conjunts van donar entrada a tots els seus jugadors, entre els què cal destacar les dues noves incorporacions del conjunt verd. ahir, Javi Mudarra i Javi Martínez. El primer d'ells va voler disputar minuts per anar agafant ritme i el segon va demostrar que, amb una millora física, pot aportar coses interessants en atac.



Pel conjunt cubellenc, tot i la manca de rodatge, ja es va deixar entreveure el seu potencial per a la propera temporada, una defensa sòlida i l'efectivitat en atac del Manel i el Joan, ben acompanyats pel David.



En definitiva, una bona sensació per l'inici de temporada per part dels dos equips, als que encara els manca molta preparació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada