dimecres, 3 de setembre del 2014

Resum de la temporada 2013/14



La temporada 2013/14 va ser la segona consecutiva a la màxima categoria de la LCV, després de que el Vilanova renunciés a l'ascens que li tocava i el Calafell acceptés mantenir, un any més, la categoria. La plantilla de l'equip va ser la mateixa de la temporada anterior, amb la baixa de Josep Rion. En aquesta segona participació a la lliga A, l'equip va aconseguir tres victòries i dos empats. Amb onze punts, també va quedar cuer de la LCV però donant una imatge més bona que en la primera edició. Tots els punts es van fer al pavelló Joan Ortoll, derrotant el C.P. Vilafranca, el C.H. Ripollet A i l'U.E. Horta i empatant davant l'H.C. Montbui i el Mollet H.C. Així va quedar la classificació:



El màxim golejador de l'equip va ser, novament, Javi Luna. Però, en aquesta temporada, cal destacar el paper golejador de Frederic Sevé, un defensa que aportava molts gols en partits clau. La classificació dels golejadors va acabar de la següent manera:

Golejadors del C.P. Calafell Tot l'any!

29 - Javi LUNA
22 - Frederic SEVÉ "Frede"
17 - José A. ESPINOSA "Epi"
11 - Miguel Ángel Perín
6 - Jordi Cañellas "Cañi"
5 - Ramon Ferré
5 - Joan Tutusaus

Vam repetir participació en el III Torneig de Nadal de Cubelles, on vam quedar en tercer lloc. El Vilanova es va proclamar campió del torneig. També vam ser tercers al II Torneig Internacional Ciutat de Calafell, on el Barça va tornar a repetir el títol de campió.

En aquesta segona etapa a la LCV "A", també vam escollir en aquest blog al 5 ideal del campionat i a l'MVP de la LCV, en "Tino" Martínez (F.C. Barcelona), per segon any consecutiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada