divendres, 12 de setembre del 2014

Segon test de la pretemporada

La nit del dimecres es va disputar el segon amistós de la pretemporada del C.P. Calafell de veterans. Aquest cop, el rival va ser l'equip de Segona Catalana del C.P. Sant Ramon. Es van jugar tres parts de 20 minuts per a poder rodar tots els membres dels equips i agafar minuts de joc. El resultat (7-8) va ser anecdòtic, ja que el més important va ser seguir la preparació pel campionat i que ningú es lesionés.

El partit va començar amb dos gols, en el primer minut, del conjunt local que van agafar en fred al Calafell. Després d'un immediat canvi defensiu, el conjunt verd-i-blanc va anar entrant dins el partit fins a aconseguir l'empat, mitjançant Ramon Ferré i Javi Luna.

El Sant Ramon es va tornar a avançar en el marcador, amb un equip molt jove i que sortia ràpid al contracop. Però, l'habilitat de Javi Luna tornava a posar, de nou, l'empat en el marcador.

La roda de canvis va donar lloc a un equip local més experimentat en pista, amb "Mini" i Xavi Esplugas com a puntals. Això va fer que el Sant Ramon marqués tres gols consecutius que posaven les coses difícils al Calafell.

No obstant, el conjunt verd-i-blanc va tirar de veterania i remuntava fins posar-se 6 a 7 per davant, en el marcador. Tres gols de Javi Luna i un de Javi Martínez donaven el primer avantatge en el partit al conjunt visitant.

Amb aquest marcador s'arribava al final del segon temps. En el tercer període, el cansament físic es va notar molt i els equips van marcar un gol cadascun. Després de que el Sant Ramon empatés, gairebé al final del partit, Javi Luna donava la victòria al conjunt visitant.

Per tant, un nou test pels veterans del C.P. Calafell de cara als propers compromisos que dóna minuts i rodatge als jugadors de l'equip. Les noves incorporacions de l'equip també van fer un bon paper i es van adaptant als companys i al ritme dels partits. Finalment, destacar l'actuació del porter David Tutusaus, en el primer partit sota els pals en aquesta pretemporada.