dimarts, 30 de setembre del 2014

Bon paper del Calafell a la III Taça Latina


Aquest cap de setmana s'ha celebrat la III Taça Latina de veterans a la localitat de Fuengirola (Màlaga). Hi han participat un total de deu equips, tres portuguesos (Alenquer-Benfiuca, Alcobacense i Lousada), un italià (Amatori Bassano), dos madrilenys (Alcalà i Las Rozas), dos catalans (Mollet i Calafell) i dos andalusos (sel·lecció andalusa i Fuengirola). El campió ha estat el conjunt portuguès de l'Alenquer-Benfica que es va imposar al Lousada, en la final. El Mollet i el Calafell van disputar-se el tercer lloc, guanyant en Mollet per un clar i excessiu 0-8. Els dos equips madrilenys es van disputar el cinquè lloc, favorablement per l'Alcalà.

Us oferim aquest reportatge fotogràfic fet pel fotògraf oficial del campionat, Ismael Jiménez de la Cruz.



El Club Patí Calafell va aconseguir un meritori quart lloc, en el seu debut en la competició internacional de la Taça Latina. Amb la baixa notable de Javi Luna, respecte l'expedició que havia d'anar a jugar el torneig, el Calafell va presentar-se a Fuengirola amb un sol canvi. Ramon Ferré, Miguel Ángel Perín, Jordi Cañellas "Cañi" (a dalt), Javi Mudarra, Josep Maria Hernàndez i José Antonio Espinosa "Epi" van formar el planter que va disputar el torneig. En el decurs del torneig, els jugadors calafellencs van saber de la mort del pare del company Javi Luna i van guardar un respectuós, emotiu i sentit minut de silenci en honor seu, a l'inici del partit davant l'Alenquer-Benfica.


Precisament, va ser l'Alenquer-Benfica qui es va proclamar campió del torneig, guanyant el Lousada portuguès, en la final (5-2). Els portuguesos van aconseguir passar a la final, en els darrers tres minuts, davant el C.P. Calafell, amb un penal de picardia i astúcia que els donava l'empat a quatre gols en el partit decisiu.


Per contra, el subcampió havia aconseguit el pas a la final derrotant un Mollet cansat que havia viatjat sense canvis. Els portuguesos van aprofitar que els vallesans portaven tres partits consecutius per a vèncer-los i quedar primers del seu grup.


El Mollet H.C. va ser tercer classificat, guanyant tots els seus partits, excepte el que va perdre davant el Lousada. Sense canvis a la banqueta, els de Mollet van demostrar la seva qualitat. Però, aquest cop, no van tenir el premi esperat.


El C.P. Alcalà es va imposar en el duel madrileny davant els seus companys de Las Rozas. Els madrilenys havien quedat tercers dels seus respectius grups. L'Alcalà va sumar un empat davant el C.P. Calafelll (3-3) que els obria les portes a aspirar al tercer lloc. Però, el Calafell va aconseguir un empat davant el campió que els donava un punt d'avantatge respecte els madrilenys.


El conjunt de Las Rozas presentava un equip amb algun conegut, com Alcalde (segon a dalt per l'esquerra), exjugador del C.E. Vendrell. El conjunt madrileny va ser molt competitiu i va demostrar tenir un excel·lent posicionament en pista que els va dur a lluitar pel cinquè lloc.


La selecció andalusa va ser força competitiva. Santiago Troncoso, amb 62 anys, va ser el jugador més veterà del torneig. Els andalusos van fer uns magnífics partits en el seu grup.


L'Amatori Bassano va portar l'hoquei italià al torneig. Amb qualitat tècnica en atac i sacrifici van lluitar per aconseguir quedar més amunt en el seu grup. Però la superioritat dels equips rivals va portar-los a les darreres posicions del torneig.


L'altre conjunt portuguès, l'Alcobacense va disputar els quatre partits en la jornada de dissabte. Això els va fer arribar molt cansats al darrer partit. Però van fer patir el Calafell per quedar segon de grup, ja que, a manca de set minuts pel final, guanyaven 4-2. Al final, el Calafell va imposar un fort pressing que els va desmuntar per complert.


I, per acabar, el conjunt local, el C.P. Fuengirola. Magnífics amfitrions i organitzadors excel·lents de la III Taça Latina. Tots ells van col·laborar en fer possible que l'estada dels equips fos d'allò més agradable. A més, van ser força competitius en el torneig, posant les coses difícils a un Calafell que va haver de patir per a guanyar-los (7-5).























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada