divendres, 17 de maig del 2013

L'alegria que no falti!


Tot i que el resultat ens deixa, pràcticament, a la lliga B per a la propera temporada, els jugadors dels dos equips van passar una vetllada animada, en harmonia i ben divertida. Els acudits van amenitzar un sopar molt complert i, fins i tot, un aniversari que va ser celebrat amb els tradicionals "hielos".


Els jugadors del Cerdanyola CH feien millor cara que els calafellencs, però els dos equips van demostrar respecte per la competició i saber encaixar els resultats que es produeixen amb esportivitat i comprensió.


L'Epi va ser un dels animadors de la nit, amb quatre acudits marca de la casa. Però, també, content pel seu hat trick, celebrava el seu primer MVP de la temporada.


Els veterans del Vallès Calafell som gent humil, noble i anem a passar-ho bé. Som els animadors de la lliga, especialment, després dels partits. La nostra generositat no té límits, perdem sempre i animem l'ambient.


Els jugadors del Cerdanyola CH reconeixien les nostres qualitats. Ell també són uns grans esportistes i mantenen l'esperit dels veterans que, poc a poc, s'està perdent a la lliga.


Un bon plat combinat, després d'una sensacional amanida, acompanyat per un postre deliciós, va acompanyar el sopar entre els dos equips. Hi havia gana i alguns van repetir!

>

Després de tot, l'Epi va arrencar a explicar acudits. Va començar amb dos clàssics: quieres papas? i el tempestades. Però va tancar la seva "actuació" amb dos acudits més que van deixar desencaixats els jugadors dels dos equips.


Aquí teniu l'acudit de l'Epi, un clàssic!


El Quique celebrava el seu 50è aniversari. Els veterans del Vallès Calafell CP el van felicitar com cal! L'equip del Cerdanyola és un equip veterà, però aquest any ha fet un molt bon paper a la lliga A. El reforç de Joan Carles Aguilera i el de Quim Paüls, l'any passat, els ha aportat molt de poder ofensiu per a aconseguir victòries importants i sumar punts.


Al final, com acosuma a passar, ens quedem sols i continuem la festa fins tard. Alguns treballen pel matí i dormen poc, però aquest ambient d'equip, al final dels partits, ningú el té. Cal, doncs, mantenir-lo i fomentar-lo encara més. Ànims companys!

2 comentaris:

  1. Gran companyia en un bon sopar!! Ens seguirem retrobant sigui a la lliga A, la B o en qualsevol torneig. El que vam gaudir ahir ho hem de repetir! Gràcies vetes de Calafell i compteu amb nosaltres com si fos casa vostre!! Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan per l'oferiment! Tractem de passar-ho bé i no perdre la il·lusió, tot i que aquest any és més difícil. Potser guanyar un partit ens donaria més moral, però no defallim. Una abraçada!

      Elimina