dilluns, 27 de maig del 2013

Jornada 25 - 2 de juny

Jornada 25 - 2 de juny

dimecres 29
FC Barcelona - HC Montbui
CE Noia Freixenet - Girona CH
dijous 30
CP Congrés - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
Cerdanyola CH - CH Palafrugell
divendres 31
CP Vilafranca - CF Cuatro Vientos
Mollet HC - UE Horta
Descansa: Vallès Calafell CP


A manca de dues jornades per a disputar, la lliga de veterans està molt emocionant. El dimarts es disputarà un partit avançat de la darrera jornada entre el CF Cuatro Vientos i el Vallès Calafell CP. Els de Blanes, si guanyen, asseguraran la Final Four. Els calafellencs es juguen les últimes opcions de jugar la promoció, tot i que faria falta alguna carambola extranya.

L'HC Montbui visita el Palau Blaugrana, per a apurar les últimes opcions d'entrar entre els quatre primers. Els debutants a la categoria han fet una molt bona temporada i ho rematarien amb una victòria al Palau, però els balugranes són els campions de la fase regular i el Palau és sagrat!

Veurem si el Girona es desplaçarà a Sant Sadurní, els dos equips encara no han jugat el partit de la primera volta del campionat. El mateix passa amb el Palafrugell, que ha de visitar la pista del Cerdanyola CH. El Congrés rebrà el Sant Celoni en un duel que pot definir qui ocuparà una plaça a la Final Four d'enguany. El factor pista pot ser decisiu en aquesta lluita, però sense cap dubte serà el partit de la jornada.

Finalment, el divendres, el Vilafranca, ja salvat, rep el CF Cuatro Vientos. Els favorits són els visitants, però els locals jugaran amb la relaxació de saber que ja no tenen la pressió i el patiment pel descens. El Mollet rebrà l'UE Horta que, tot apunta, es pot arribar a salvar, fins i tot, de la promoció, després d'ocupar una de les places de descens durant moltes jornades del campionat. Veurem què passa amb els partits del Girona i si salven la categoria. Tot sembla apuntar que així serà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada