dimecres, 15 de maig del 2013

Visitem el degà de l'hoquei català

VS

Cerdanyola HC - Vallès Calafell CP

Aquest dijous, a Cerdanyola, visitem la pista del club degà de l'hoquei català. Un club històric ple de jugadors històrics, entre els quals es troben Joan Carné, Joan Carles Aguilera i Quim Paüls. A més, cal afegir que l'equip del Vallès compta amb un porteràs, el porter Bel, a qui costa molt fer gols. En el partit de la primera volta, el Vallès Calafell va estar a punt de vèncer el conjunt vallesà. El Cerdanyola CH es va imposar per 5-6, tirant d'ofici i saber estar en els minuts decisius. Aquí podeu veure gran part del partit. Quim Paüls va passar balanç al partit i, també, a la situació de l'hoquei català, en aquell moment.

El Cerdanyola CH és un dels equips que té millor relació amb el Vallès Calafell CP de la lliga A. Això va quedar palès en el magnífic sopar galàctic que van tenir els dos equips després del partit d'anada. Els dos conjunts són clars exemples de com ha de ser competir a la lliga A, fer el què es pot a la pista, però sempre gaudint d'un bon tercer temps amb l'equip contrari.

Que els dos equips es coneixen prou bé, ho demostra la participació del Cerdanyola CH en el nostre Torneig de Festa Major 2012, on vam perdre el partit pel tercer i quart lloc per 5-7. Aquí en teniu el video. En el mateix torneig, el Cerdanyola CH es va enfrontar a l'altre combinat local, el Calafell All Stars, amb una victòria per 3-5. Aquí podeu veure els vídeos.

Però, també, unes setmanes abans, havíem jugat a les XLIV 24 hores de Cerdanyola, un torneig amb molta solera i que ens feia una il·lusió especial de jugar. En aquell partit, ens jugàvem el poder ser campions de la categoria veterans, una victòria per més de dos gols ens donava el títol. Però una derrota suposava quedar en tercer lloc. Al final, 4-3 pels locals. Aquí podeu veure els vídeos d'aquell partit. La sensació, però, va ser positiva. Per tant, veurem quin resultat hi ha avui després de jugar els quaranta minuts del partit, però esperem tornar a repetir un sopar amb un ambient excel·lent d'amistat i companyerisme entre els dos conjunts i parlar d'hoquei, política i riure una bona estona!