divendres, 17 de maig del 2013

Carné sentencia el Calafell

Cerdanyola CH 5 - Vallès Calafell CP 4

Justa victòria d'un Cerdanyola CH que va sentenciar el partit en el segon temps, davant un combatiuVallès Calafell CP que va plantar cara en la primera part i al final del segon temps. Joan Carné, amb quatre gols, va sentenciar el partit i, de passada, el Vallès Calafell CP en la lliga A. Tot i el hat trick d'Epi, el Vallès Calafell CP no va poder evitar una nova derrota en un partit on s'esperava més.

El partit començava bé pels visitants, ben posicionats en pista i amb rigor defensiu. Epi marcava el primer gol, en un fort xut que impedia que el porter Bel pogués fer res. El 0-1 feia justícia al joc calafellenc i semblava començar amb bones sensacions el partit.

Poc més tard, el Cerdanyola CH empata el partit, 1-1. Però, el Vallès Calafell CP no s'ensorra i, conscient que el partit seria molt llarg, continua amb el seu joc endreçat i la defensa en zona.

Els visitants comencen a tenir més domini del joc i, en ràpids contracops, generen forces ocasions de perill, sense encert. El porter Bel demostra la seva qualitat amb magnífiques intervencions.

Sense saber massa bé quin minut s'estava disputant, el Vallès Calafell CP marca l'1-2 en una jugada afortunada de Javi Luna. La bola, després d'un refús local entra a la porteria de Bel.

Aquest fet obliga a demanar temps a l'entrenador del Cerdanyola CH. El Vallès Calafell CP estava jugant bé i semblava tenir el control del partit.

En la represa, més ocasions visitants, al contracop, però sense fortuna. Espinosa i Totosaus no poden fer el 1-3 que donaria marge i confiança als jugadors calafellencs.

Un David Totosaus incommensurable durant la primera part, salva el Vallès Calafell CP d'alguns xuts perillosos dels locals.

Però, abans del descans, és el Cerdanyola CH qui marca. Un xut ras i hàbil de Joan Carné trobaria l'únic forat lliure de la porteria de David Totosaus.

Amb el 2-2 s'arribaria al descans, en una primera part molt igualada, però amb un lleuger domini visitant.

El segon temps, amb el suport dels aficionats que omplien la graderia (és un dir), el Vallès Calafell CP surt amb força.

Però és el Cerdanyola CH qui s'avança en un xut ras que toca el guant del porter calafellenc i es cola a la porteria, un nou gol de Joan Carné.

En un contracop, la bola toca la bota del "Canyi" i l'àrbitre xiula penal a favor del Cerdanyola CH. L'àrbitre no ha encertat massaamb el temps de joc, ja que el primer temps ha estat molt curt i el segon excessivament llarg.

Afortunadament pels calafellencs, Joan Carles Aguilera no encerta en el llençament i tampoc en el rebuig.

Un parell de jugades més tard, l'àrbitre xiula la desena falta dels locals.

Javi Luna estavella la pilota a la creueta de la porteria, novament els pals condemnen el Calafell.

El Cerdanyola CH aprofita dos contracops pera fer el 5-2. Joan Carné, en dues ocasions, marca de xut creuat.

Sense saber ben bé el temps que restava, els jugadors del Vallès Calafell CP apreten l'accel·lerador,amb l'entrada d'Epi en pista.

En els últims minuts aconsegueixen el 5-3, Epi (de penal), i el 5-4, novament Epi, en l'últim minut de partit. Un resultat inútil per a les necessitats visitants i que deixa l'equip pràcticament amb els dos peus a la lliga B.