dimarts, 7 de maig del 2013

...i havia de venir avui el Cabestany!


Vallès Calafell CP 4 - CE Noia Freixenet 10

El Vallès Calafell CP esperava treure un resultat positiu de la visita del CE Noia Freixenet, aquesta nit, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Però, en veure entrar per la porta del pavelló a Guillem Cabestany, actual entrenador del CE Moritz Vendrell, que venia a desestressar-se de la preparació per la Copa de la CEHRS que es disputarà al Vendrell, s'han esvaït totes les opcions de victòria. El Guillem Cabestany ha estat decisiu en el partit d'aquesta nit i ha demostrat per què és un dels jugadors més desequilibrants, encara, de l'hoquei català.


Abans del partit, el Guillem Cabestany s'ha fet la fotografia amb el Pere Vàries, el seu company en el CE Noia i, actualment, dirigint els dos les banquetes del CE Vendrell i del CP Calafell, a l'OK lliga. Els dos han aprofitat per a comentar com els van les coses en la competició d'enguany i, tot i que hem intentat fitxar al Pere uns minuts abans del partit, al final no s'ha volgut enfrontar als seus ex-companys.


El partit d'aquesta nit ha servit per a demostrar, un cop més, la bona sintonia que hi ha entre els dos equips. Sense cap dubte, la presència del Joan Papiol "Papi" ha estat un dels atractius de la nit i que ha portat públic a la graderia del pavelló per a veure'l en acció, novament.


Els jugadors del Vallès Calafell CP han volgut homenatjar el seu company, Eugeni Collado, amb una funda d'estic del CP Calafell, signada pels jugadors del FC Barcelona del primer equip d'hoquei. El "Chico" va ser operat el mateix dia que visitàvem el Palau Blaugrana i es va perdre aquell partit.


Esperem ben aviat poder tornar a comptar amb la seva presència en l'equip i que pugui utilitzar la funda que li hem obsequiat durant molts anys. Els jugadors del CE Noia han aplaudit força aquest gest.


El partit ha causat expectació, un grup nombrós de la plantilla del primer equip del CP Calafell s'han quedat a veure bona part del partit. El Borja Ferrer és un dels que més enrenou fa a la graderia, animant els jugadors del Vallès Calafell CP.


El partit ha començat malament pels locals que han encaixat un 0-3 en els sis primers minuts de partit. Amb aquest marcador, el CE Noia gairebé sentenciava el partit. Els tres primers xuts dels jugadors visitants han estat gol, el primer de Guillem Cabestany fent la clàssica jugada per darrera la porteria i aprofitant la llargada que té per a marcar el gol. Els dos següents han estat de xuts col·locats i forts, a l'escaire. David Tutusaus no ha tingut una de les seves millors actuacions, però no ha pogut fer res en cap d'aquests gols.


Guillem Cabestany, en el minut 12 de partit, feia el 0-4, després d'una mitja volta brillant. El CE Noia marcava el 0-5, tot seguit. Amb Guillem Cabestany a la banqueta, els locals s'han fet amb el domini del partit, durant uns minuts.


En un contracop ràpid, Epi marca el primer gol pels locals, de fort xut. El porter del CE Noia, Joan Papiol, no podia fer res per a aturar el fort tret d'Epi. El mateix Epi, en una jugada afortunada, marcava el 2-5, a prop del descans.


Amb aquest marcador i, després d'un xut al pal i alguna altra ocasió pels locals, s'ha arribat al descans. En la represa, el Vallès Calafell CP escurçava distàncies, 3-5, mitjançant Javi Luna. Però, ja amb Guillem Cabestany en pista, el CE Noia marcava el 3-6.


El gol marcat pel propi Cabestany, de fort xut a l'escaire, ha suposat un nou entrebanc per al conjunt local que ha vist com el Noia aprofitava per a anar-se'n en el marcador, fins a posar-se amb un clar 3-8.


El conjunt Calafellenc, però, sense desanimar-se ha continuat lluitant i el "Capi", Joan Totosaus, marcava el seu primer gol en el campionat, curiosament amb un dels seus millors amics i companys de la seva trajectòria esportiva. De xut ras i d'esquena a porteria, el "Capi" ha sorprès al "Papi" i s'ha estrenat com a golejador en aquesta lliga A.


Però el CE Noia Freixenet no ha afluixat en cap moment i ha aconseguit dos gols més, fins a posar el definitiu 4-10 en el marcador. Mal partit dels locals, amb excessiva tolerància defensiva i poca fortuna en atac. Novament, en el segon temps, el Vallès Calafell CP ha estavellat dos xuts al pal, un d'ells després del llençament d'un penal que no ha pogut ser aprofitat per Javi Luna.


Així, doncs, una de les poques possibilitats de victòria que tenia el Vallès Calafell CP en aquest campionat i, segurament, una de les últimes ocasions per a sortir del pou de la classificació no ha pogut ser aprofitada pels homes verd-i-blancs. Esperem poder sumar alguna victòria abans d'acabar el campionat i demostrar que hem competit amb dignitat!

1 comentari:

  1. Sans la glace, il reste les roulettes.
    Très belle salle de sport.
    Cordialement

    ResponElimina