dimarts, 28 de maig del 2013

Últim partit de lliga

VS

FC Cuatro Vientos - Vallès Calafell CP

Aquesta nit, al nou pavelló de Blanes, el Vallès Calafell CP disputarà el darrer partit de lliga d'aquesta temporada. Aquest enfrontament correspon al de la propera jornada i s'avança per motius d'agenda de l'equip local. El rival serà el FC Cuatro Vientos, gairebé classificat per a disputar la Final Four d'enguany. L'equip local ha estat l'únic capaç de guanyar el FC Barcelona en aquesta edició de la lliga de veterans, en el Palau Blaugrana. El nostre espia es va desplaçar a veure'ls en un partit, a Cerdanyola, on van empatar a tres gols, en un enfrontament molt emocionant i competit.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRGaUbLfPDG7mjvLmecklDG3cX3cGmWwd_Wm1EUjN49GjY8Mo3d6-Moh9iDzBG7MvbLSkXsz8yMIVajJA84i092xG3CVW8Hm855gN_ATRGg43DcjOF1gpVvXy_9tZjnoBPqaV0cSRFWyQ/s1600/DSCF0876.JPG

L'equip de Blanes és un dels més potents de la categoria, que ja va disputar la Final Four de la lliga A de veterans la temporada passada. En ell hi juga Joan Ayats, històric davanter del FC Barcelona, CP Tordera i Igualada HC. En la primera volta, a Calafell, el resultat va ser de 2-6 pels de Blanes. Aquí us vam oferir el partit gairebé sencer davant el FC Cuatro Viento. Al final del partit, Joan Ayats va reconèixer que havia vist patir la victòria en la seva visita a Calafell. Però, després del partit, els dos equips van gaudir d'un magnífc sopar de germanor a La Gran Muralla. Sense cap dubte, l'objectiu d'avui és repetir-ho i celebrar el tancament d'un any competint entre els millors veterans de Catalunya i de part de l'extranger!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada