diumenge, 5 de maig del 2013

Jornada 22 - 12 de maig

Jornada 22 - 12 de maig

dilluns 6
Vallès Calafell CP - CE Noia Freixenet
CF Cuatro Vientos - CP Congrés
dimarts 7
CH Palafrugell - Mollet HC
dimecres 8
 Girona CH - FC Barcelona
divendres 25
CP Vilafranca - Cerdanyola CH
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - HC Montbui
Descansa: UE Horta


El Vallès Calafell CP comença l'sprint final del campionat rebent el CE Noia Freixenet, a casa. El partit és clau per a les aspiracions de Calafell de poder assolir la permanència. Segurament, és de les darreres oportunitats per a poder sumar punts i apropar-se als dos equips que té per sobre seu. El Noia vindrà a guanyar per mantenir les opcions de disputar la Final Four.

El Cuatro Vientos rep el CP Congrés en la lluita per les posicions de privilegi. Els barcelonins són els que ho tenen més complicats i, a més, no comptaran amb el factor pista. Els de Blanes, segons classificats, poden aconseguir, gairebé matemàticament, un bitllet per a la final a quatre.


El Mollet HC visita el CH Palafrugell. Els dos equips tenen trajectòries inverses en el campionat i semblen tenir clar qui guanyarà el partit. Els vallesans, llençats com un coet, han escalat posicions fins situar-se en la zona de privilegi. Els de la costa, han anat perdent punts per sanció i per manca de competitivitat. El CH Palafrugell sembla que no acabarà de jugar tots els partits que té pendents i es rumoreja que pot desaparèixer la propera temporada.

El Barça es passejarà per Girona. Els dos equips estan molt distants, aquesta temporada. Els blaugranes llençats pel títol i els gironins amb dificultats per a assolir la permanència. El divendres, el CP Vilafranca rebrà la visita del Cerdanyola CH. Els dos equips destaquen per la seva escassa capacitat golejadora, tot i tenir autèntics killers de l'àrea. Però, també, per tenir dues de les millors defenses del campionat.

El Sant Celoni rep el Montbui en la lluita per una de les places que dóna accés a la Final Four. Els locals, amb un any més d'experiència a la categoria, surten com a favorits. Però, els de Santa Margarida estan acostumats a jugar sota pressió i poden sorprendre enduent-se la victòria. Els punts seran molt importants per a decidir les possibilitats dels dos equips en aquest campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada