divendres, 24 de maig del 2013

El segon, ja és aquí!


El segon volum del Farem història! ja està imprès! Des del passat 29 de juny, fins ara, hem anat publicant els diferents capítols en aquest blog. Ja hem arribat a la temporada 1980/81, on el C. P. Calafell assolia l'ascens a la màxima categoria, la Divisió d'Honor, amb un equip format íntegrament per jugadors de casa. En aquest volum també s'explica els actes del XXV aniversari del club i el recorregut d'una generació de jugadors (Collado, Nicolau, Rovirosa, Palau, Armajach,...) que van fer història!


Pare i fill hem anat escrivint i publicant tota la documentació que tenim i que ens heu passat, alguns de vosaltres, sobre aquest període de temps. Junts, hem treballat per a fer possible que aquest tram de la història pugui ser públic i tothom en disposi per sempre. A més de compartir estones molt agradables, hem treballat durant nits senceres buscant les cròniques, escanejant fotografies, comentant anècdotes i posant en ordre la informació.


Aquesta fotografia de Joan Rovirosa és la portada i contraportada del nou volum del Farem història! Molts han estat els col·laboradors que ens han deixat documentació per a poder plasmar-la en el llibre. A tots ells, moltes gràcies! Aquest llibre té com a novetat la introducció de codis QR per a que pogueu veure els vídeos d'alguns partits del C. P. Calafell des del vostre mòbil o des del vostre ordinador, a mida que aneu llegint el llibre. També conté més pàgines en color i una cinquantena més de planes que l'anterior volum.


En aquest blog vam fer un avanç de les fotografies d'aquest volum en un vídeo que us posem, a continuació! Paral·lelament, ja estem treballant en el tercer volum. Ben aviat, es publicarà ja la primera entrada en el blog i el primer capítol del nou llibre. En ell s'explicarà el naixement de la secció de Patinatge Artístic del club i la temporada que es va jugar a la Divisió d'Honor amb un equip format íntegrament per jugadors calafellencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada