dimecres, 1 de maig del 2013

Avui juguem a la fresca!

VS 

CP Congrés - Vallès Calafell CP

Avui visitem la difícil pista del CP Congrés. En la primera volta, el Vallès Calafell CP va plantar cara i va fer suar l'equip barceloní per emportar-se els tres punts del pavelló Joan Ortoll. Després d'anar guanyant 2-0, el Vallès Calafell CP va deixar escapar el partit amb un 2-4, un tant injust. El Calafell va merèixer més, després del seu molt bon partit. Fins i tot, el Congrés va reconèixer que havia patit molt per guanyar a la nostra pista! Els dos equips són molt similars, amb jugadors joves entre 35 i 40 anys, que poden jugar a l'home, però que estan aprenent a defensar en zona i jugar al més pur estil veterà.


Segur que, aquesta nit, veurem un bon partit entre els dos equips, en una pista descoberta que ja resulta històrica dins l'hoquei barceloní. Es dóna el cas que, el club del CP Congrés el va fundar Lluís Zuriaga, exjugador del CP Calafell dels anys seixanta-setanta. Aquest personatge és comú dins la història dels dos clubs i volíem destacar-ho com a anècdota curiosa.

El partit es disputarà en una pista petita, com la del Congrés, que fa poc va celebrar els seus 50 anys a la fresca! En ella, hi vam veure el partit entre el CP Vilafranca i el CP Congrés, amb victòria local per 4-0. Una de les àrees estava humida i costava mantenir-se en peu.

Esperem veure un partit interessant, disputat, equilibrat i que guanyi el millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada