diumenge, 12 de maig del 2013

Partit endarrerit amb el CH Palafrugell

VS

Aquesta nit juguem el partit endarrerit de la primera jornada de la segona volta del Campionat, amb la visita del CH Palafrugell. En la primera jornada de lliga, l'equip de la Costa Brava ens va guanyar per un ajustat 8-6. No obstant, el Vallès Calafell CP va donar bona imatge i va marxar amb bones sensacions d'aquell partit. El millor de la visita a Palafrugell va ser el sopar!


L'equip del CH Palafrugell és un dels millors de la categoria, tot i que aquesta temporada ocupa els llocs de descens. La temporada passada va quedar en quarta posició, disputant la Final Four. Practiquen un hoquei modern i defensen a l'home. Tenen un bon fons d'armari per canviar durant els partits i saben com jugar l'u contra u i xutar de lluny. No obstant, aquesta temporada es veuen implicats en la part baixa de la classificació, lluitant per sortir de les posicions de descens.


Del partit que vam disputar podem dir que era el nostre primer partit a la competició i vam pagar la novatada. No obstant, ens vam endur bones sensacions i vam veure que no hi ha tanta diferència entre el nostre equip i, segurament, un dels millors de la lliga. Esperem que a casa nostra sigui diferent i puguem treure alguna cosa positiva.

Aquí us podeu veure els vídeos del partit d'anada, per estudiar el rival. Mireu-los amb atenció que avui veureu un partit semblant, però esperem que el signe final canviï.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada