dijous, 9 de maig del 2013

L'abans i l'ara!


El passat dilluns, abans del partit amb el CE Noia, els veterans del Vallès Calafell CP van participar en una sessió fotogràfica, a la pista de les escoles, que intentava reproduir una fotografia del primer equip del C.P. Calafell de la temporada 1963/64 (la que teniu a sota). Els protagonistes de la foto actual van ser Frederic Sevé, Javi Luna, Joan Totosaus, Ramon Ferré, Miguel Ángel Perín (a dalt), José A. Espinosa "Epi", Josep Maria Hernàndez, David Totosaus i Josep Rion (a sota).


En aquesta fotografia veiem una la formació d'aquella temporada a la pista de la Rectoria, la formada per Ramon Gibert "Serenet", Joan Montejo, "Cisco" Prats, Joan Papiol "Rovelló", Ramon Farré (a dalt), Marcel Miró "Vadoret", Albert Romeu (porter), Joaquim Palanques (porter) i Josep Lorente (acotats). Com veieu, vam intentar buscar la màxima similitud possible!


La Cristina Mestres, a l'esquerra de la foto, era la fotògrafa que tenia el repte d'immortalitzar la fotografia actual dels jugadors d'hoquei moderns. Per això, ens va fer signar un document on autoritzàvem la publicació de la fotografia i dels nostres drets d'imatge per a l'ocasió.


Els veterans signaven els fulls, mentre esperàvem que ens obrissin els vestidors de la pista del Castell. Encara no havíem decidit qui sortiria, però hi havia força concurrència per a passar a la història en aquest joc curiós i divertit que ens proposava l'entitat Enfoca, a través de la Cristina. Els membres d'aquesta entitat estan intentant reproduir, en l'actualitat, diverses fotografies antigues del Calafell d'abans.


Al final, no va arribar la clau i ens vam haver de vestir de jugadors d'hoquei a la graderia, sota la mirada atenta de la quitxalla. Estaven sorpresos per la situació i, sense cap dubte, no sabien ben bé el què estàvem fent.


Així, doncs, després de molts anys, la pista del Castell, antiga pista de les Escoles, va tornar a veure com un equip del C.P. Calafell la tornava a immortalitzar, ara reformada i força canviada.


Els jugadors del Vallès Calafell CP van posar-se en el seu lloc, mirant la postura dels jugadors de la fotografia antiga, per a que la comparació fos el més real possible. Aquí els teniu mirant, atentament, la imatge abans de posar-s'hi bé!


El resultat final, el veurem aviat. Però aquí en teniu una aproximació força bona. Segur que els Palanques, "Rovelló", "Vadoret", Prats, "Serenet",... que sortien a l'original, riurien en veure els jugadors que, per un dia, intentaven imitar-los. Una història més de les divertides que tenim els veterans del Vallès Calafell, gràcies a la Critina Mestres i a l'entitat Enfoca. Segur que molts calafellencs disfrutaran de la comparativa i valoraran l'esforç que ha suposat!

4 comentaris:

  1. si em haguéssiu cridat hagués vingut per posar-me darrera dels jugadors tal com surto a la foto, això si ara una mica mes "veterà"

    salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, Joan. Segur que, en la propera ocasió, ho intentarem fer bé. Llàstima que no hi hagués el públic darrera!

      Elimina
  2. no dic que estigui mal fet, ja que la idea és fantàstica, pero es que em va fer gràcia que sortís jo derrera dels jugadors, lo dolent és que molts que estan en la foto no ens puguin acompanyar.

    per cert ja no teniu el "puto" punt, ja son cinc putos punts, anims

    salutacions

    salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan! La intenció és el què compta.

      A veure si aquests putos punts es multipliquen per tres i ens salvem!

      Salutacions.

      Elimina