dijous, 17 de maig del 2012

Un vell conegut, el rival de demà!


Demà a la nit, a les 21:30 hores, juguem un partit decisiu de cara a les aspiracions de pujar a la lliga A de veterans. El rival és un equip conegut, el més potent de la lliga B, el que serà el campió i el que ja és, matemàticament, nou equip de la lliga A de veterans, l'HC Montbui. Els de Santa Margarida són uns vells coneguts del Vallès Calafell CP. Contra ells hem disputat diversos amistosos a les dues pistes, però mai hem guanyat. N'hem empatat algun, però aquest resultat no ens val demà, cal guanyar!


La plantilla està formada per Xavi Massana, David Compte, Carles Povill, Enric Rica, Albert Pinyol (a dalt), Albert Parera, David Bars, Josep Mir (porter) i Jofre Torra. És un equip conjuntat i molt equilibrat.

Dels resultats podem destacar que ha guanyat tots els partits de la competició d'aquesta temporada, excepte el partit del seu debut davant del CP Vilanova B (6-4), el partit jugat a casa davant del CH Valldoreix (4-5), el jugat a camp del CH Valldoreix (2-2) i la derrota de dilluns a la pista del CT Barcino (5-3). És a dir, tot victòries, un empat i tres derrotes. Un excel·lent bagatge, que ja ens agradaria tenir a més tots els demés.


L'HC Montbui és un dels equips més actius a la xarxa social Facebook i a la blogsfera. El Jofre és un crack de les cròniques i, el seu nou cambrer, també!


El Montbui ja va jugar el Torneig de Festa Major d'estiu de Calafell i aquest any tornarà a ser-hi convidat. L'any passat va arribar a la final, però va ser derrotat per la mínima pel CP Vilanova. Aquest any serà un dels equips forts del Torneig, de nou!

9 comentaris:

  1. M'he posat vermell.... jejejejej Tu ets el meu referent Ramon, ja ho saps!! Cròniques com les teves cap... però tot es farà.. Au salutttttt

    ResponElimina
  2. Va, home! Teniu un bloc de conya! Ets un crack. Demà podem fer una cosa... t'ho proposaré allà. Fins demà!

    ResponElimina
  3. Gracies Ramon, segur que sera un gran partit.

    ResponElimina
  4. gent com vosaltres fa gran el hoquei.

    Bars

    ResponElimina
  5. Tenim una sorpresa entre mans el Jofre i jo que demostrarà que l'hoquei és gran de veritat! Veterans som tots!

    ResponElimina
  6. Que esteu traman ja!!!!! Explica explica jofre
    David C

    ResponElimina
  7. Per cert demà tots al NIU, nooo????
    David C

    ResponElimina