divendres, 4 de maig del 2012

L'Arbúcies, un rival matiner

L'Arbúcies va ser el següent rival del Vallès Calafell CP, ja a les vuit del matí del diumenge, després d'haver descansat molt poc durant la nit. L'equip gironí era un complert desconegut i no sabíem de la qualitat tècnica del mateix.

Una tàctica conservadora, mantenint la seriositat i el rigor defensius va ser la nostra millor arma per derrotar l'Arbúcies. La sortida ràpida al contracop era la nostra millor aposta en atac.

El primer gol, fet per "Mc Gregor", va obrir la llauna del conjunt gironí. No obstant, poc després, l'Arbúcies, després d'un fort xut des de fora de l'àrea desviat pel defensa Eugeni Collado, marcava el gol de l'empat a un. La pilota va entrar per l'escaire després del rebot involuntari a l'estic de l'Eugeni.

El partit anava agafant ritme i l'Arbúcies plantava cara a l'equip del Calafell. El segon i el tercer gol van ser marcats per Josep Rion. El primer d'ells, en un fort xut per l'escaire de la porteria gironina.

El Vallès Calafell CP mantenia el rigor defensiu i els porters tenien una excel·lent actuació, com també havien estat en els dos primers partits.

A la mitja part, el resultat era de 3-1 pel Vallès Calafell CP. Tot semblava controlat, tot i que l'Arbúcies sorprenia en atac amb algunes jugades de gran qualitat tècnica individual.

Els calafellencs seguien aguantant el resultat en la represa, tot i els contracops dels gironins.

L'actuació dels porters evitava els gols a les dues porteries.

Les rotacions s'anaven produïnt i els minuts anaven passant. Tots els jugadors gaudien de minuts i podien descansar alhora.

Els calafellencs, però, van marcar dos gols més. Els autors van ser Javi Luna i Epi. També van encaixar dos gols a la porteria de Josep Maria Hernàndez, que van deixar el 5-3 definitiu.

L'Arbúcies podria jugar i fer un bon paper a la lliga B de veterans. Esperem que s'animin i l'any vinent tinguem un equip més al campionat.

Al final, sense sorpreses, el Vallès Calafell CP va aconseguir imposar el seu millor joc i va fer-se amb la victòria que li donava els primers tres punts del campionat.