dimecres, 9 de maig del 2012

I avui seguim amb el Cubelles com a rival


Avui juguem, de nou, a la pista del CP Cubelles. El partit de la primera volta va ser favorable per 7 a 3. Més tard, els veterans del Cubelles ens van visitar en un amistós d'entrenament. Però els cubellencs estan en plena forma i ho han demostrat al Torneig de Malgrat, assolint un inesperat tercer lloc, però totalment merescut!

El CP Cubelles ha estat un equip molt irregular en el campionat, capaç de donar campanades i de caure derrotat en pistes assequibles. La inexperiència a la categoria i el debut aquesta temporada els ha fet aprendre molt dels errors comesos i, segurament, la temporada que ve no els repetiran. Són un equip excel·lent en el tracte humà i demostren el seu companyerisme i esportivitat arreu on van!


Els cubellencs estaran més motivats que mai, ja que l'emisora local, Ràdio Cubelles, retransmetrà el partit en directe per les seves ones. Segur que això el farà un partit més emocionant!

El CP Cubelles va perdre en el partit inaugural del campionat per 3-4 davant del Sarrià HC, però més tard, amb la retirada d'aquest equip, va anul·lar-se aquest resultat. El segon partit, a la pista del CP Vilanova A el van perdre, però els van donar els punts per aliniació indeguda del Vilanova. En la tercera jornada van derrotar el CP Vilanova B per 4-3 a la pista de Cubelles.

El campionat va seguir amb una derrota a la pista de La Garriga (7-3) i una victòria a casa davant del GEiEG (6-1). També van patir una ajustada derrota a la pista de l'Esplugues (3-2) i un inesperat empat davant del Ripollet B (2-2). Després d'això, però, van donar la campanada guanyant a la difícil pista del CT Barcino (2-3).

A la segona volta, una victòria treballada i sorprenent, davant del CP Vilanova A, per 3-2, deixava el CP Cubelles a la zona intermitja de la classificació. Una derrota a casa davant l'UE La Garriga (2-3) i una altra a la pista del GEiEG (5-1) li feien perdre opcions d'assolir una plaça d'ascens aquesta temporada.

A partir d'allí, victòria davant l'Esplugues (4-2) i derrota amb el Barcino (3-5), totes elles a casa. Per acabar amb una nova ensopegada inesperada a la pista de La Salle Bonanova per 2-1.

Us poso els videos del partit de la primera volta, on veureu algun golet.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada