diumenge, 27 de maig del 2012

Això s'acaba!


La darrera jornada del campionat de veterans d'enguany, a la categoria B, tindrà un final d'infart. El Montbui descansarà i el Valldoreix mirarà de sumar els tres punts a la difícil pista del Cubelles. Els dos equips ja són matemàticament a la lliga A, l'any vinent. Una derrota o un empat del Valldoreix deixaria el Montbui ja com a campió de la lliga.

D'altra banda, el G.E.i E.G. mirarà de donar la sorpresa davant del CT Barcino, un equip experimentat i que disputa la tercera plaça de la classificació. El CT Barcino té serioses opcions d'aconseguir una plaça d'ascens, si derrota els gironins i guanya el Valldoreix.

El tercer lloc, però, es pot decidir divendres, en el partit entre el CP Vilanova B i el Vallès Calafell CP. La importància del duel dependrà dels resultats que hi hagi entre setmana en els partits ajornats, si es juga algun d'ells. No obstant, el partit es preveu emocionant i pot decidir qui disputi la lliga A de veterans, l'any vinent. Els dos equips s'ho deixaran tot a la pista per aconseguir la victòria. Segur que serà un partit memorable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada