dimarts, 1 de maig del 2012

Bon paper dels veterans a Malgrat!



Els veterans del Vallès Calafell CP van fer un molt bon paper en el I Torneig de veterans 24 hores de Malgrat de Mar. Els calafellencs van quedar enquadrats en el grup més fort del torneig, on hi havien els dos finalistes, el Malgrat B (subcampió) i el Barça (campió). Tot i això, el Vallès Calafell CP va vendre la pell molt cara.

Davant de l'amfitrió, el Malgrat B, en el partit inaugural del torneig, es va perdre per un ajustadíssim 2-1. El partit davant el Barça va ser el més ajustat de tots els què va disputar l'equip blaugrana, acabant 4-2. Els calafellencs van plantar cara al totpoderós Barça i van tenir ocasions per aconseguir l'empat. El públic del pavelló va gaudir molt amb el joc dels calafellencs i es van engrescar amb el nostre equip.

En l'equip del FC Barcelona hi jugaven Jordi "Tino" Martínez (porter), Josep Enric Torner, Gaby Cairo, Toni Rovira, Xavi Segarra, Serrano i, el reforç del Mollet, Busquets. Com es veu, l'equip blaugrana anava amb tot l'equip de luxe i va ser un plaer jugar amb jugadors com Cairo, que encara manté un excel·lent nivell de joc, i J.E. Torner, que en el seu moment va arribar a ser el millor jugador del món.


En els altres dos partits, davant de l'Arbúcies i el Mataró, el Vallès Calafell va aconseguir la victòria per 5-3 i així assolia la tercera plaça del "grup de la mort". No vam poder jugar les semifinals, però vam gaudir d'un meravellós dia en família i en companyia d'altres equips "amics" com el Cubelles (que va quedar en tercer lloc del campionat).

Durant aquesta setmana anirem penjant totes les fotos i videos del torneig. Veureu els partits i els millors moments del campionat. Una magnífica experiència que ens agradaria repetir i que ens ha servit per no perdre la forma durant aquest breu parèntesi en la competició oficial. També podeu veure la notícia aquí.

Finalment, volem donar les gràcies al nostre patrocinador pel Torneig de Malgrat, l'agència d'assegurances Aliaga i a Generali Assegurances. Sense ells, res d'això hauria estat possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada